Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 5 měsíců později...
Vloženo
Zajdeš do Seat prodejny,objednáš a druhý den jej pro tebe mají nachystaný :palec2:

Ahá...a máš prosím nějaké číslo toho "výrobku"...co když nebudou vědět co se skrývá pod pojmem" lízátko ze seatu cupra"...já hlavně ani nevím, že nějaký seat cupra je =) Jinak prosím jaká je cena?

Vloženo
chce to jen hledat, hledat a hledat... cena je kolem 700 Kč.. :doh

já jsem se snažil hledat co nejlépe...ale nikde jsem nenašel žádné číselné označení toho lízátka...když mi ho sem někdo napíše, budu mu moc vděčný =)

Vloženo

Zdravím, tak před chvílí mi volali, že už mi přišlo na autosalon to lízátko a bude to stát 886 kč, tak buď se nějak razantně zdražilo, nebo tam mají docela slušnou, skoro 50% marži...nevím, co mám dělat, jestli mám něco říct...

Vloženo

Zavolej třeba do tří prodejen Seat a zjisti i tam ceny,pokud ti řeknou cenu tu samou tak asi opravdu došlo ke zdražení :feve: ,ale pokud ta cena bude vyšší tak si myslím že se to pořád dá unést.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...