Přejít na obsah

Jiná barva?


schneefall

Doporučené příspěvky

Dobrý den

Dneska jsem byl na výletě se svojí oktávkou, kterou jsem zakoupil v lednu.Samozřejmně jsem něco málo nafotil a při prohlížení fotek tady na PC jsem si všiml zřejmně odlišné barvy na pravém boku.Chtěl bych se zeptat na váš názor na pravý bok - viz fotografie, zdali se vám ta barva zdá oproti zbytku vozu jiná, nebo se jedná o nějaký lom světla a je to normální.....

post-59538-0-96845200-1301763537_thumb.j

post-59538-0-08038100-1301763561_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj příteli,

Nooo... po pravdě já taky pořád řeším na té stříbrné trošku někdy změnu, ale ne až takhle, mě na žádné fotce nic nejde poznat, a ve skutečnosti někdy záleží na světle, blatník je jinák tvarovaný než dveře, a i na jiných Octaviusech stříbrné barvy jsem pozoroval to samé, ta stříbrná vodí světlo o dost citlivěji než pastelová barva, ale viděl jsem tady kousek od moji práce Octu a na ní jde jasně vidět změna, tedy že je z části lakovaná. Jinak na te tvé bych si z té profilové fotky asi nevšiml, ale na té první foto se mi zdají oboje dveře podstatněji jiného odstínu, ale může to klidně dělat foto, nebo to počasí, můj čistý názor je že asi dveře byli lakované.

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co případné škrábance?

Když jsem kupoval svoji oktu, měl jsem prvně vybrané jiné auto, ale zdálo se mi, že není poškrábané všude rovnoměrně. Prostě mi přišlo, že některé partie jsou ne-li měněné, tak alespoň opravované.

Sáhl jsem raději po neopravovaném, po celém autě rovnoměrně poškrábaném. Přišlo mi to jako menší zlo, vidět původní díly v původním provedení, než sice krásný lak, ale bůh ví proč opravovaný.

Prostě jsem si řekl, že je úplně normální, že 7 let provozované auto prostě MUSÍ! být poškrábané, jinak je to podezřelé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těžko soudit podle fotky, na té první mají oboje dveře celkem znatelně tmavší odstín, na druhé fotce bych si asi ani ničeho nevšiml, pokud bych se nějak detailně nezaměřoval na odlišnosti v odstínech na koroserii.

Editováno: , autor: Zdeny1.8T
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...