jankohut Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Zdravím, koupil jsem si koktu 1,9TDI 81kW a mám následující problém.To že mi skočí sem tam do nouzáku, jsem si už zvyk a chci to letos řešit, ale horší problém je cuknutí motoru.Příjde mi, že se to stává při studením motoru, když roztahávám 1-2 rychlost.stupeň.Auto jakoby zasyčí a mírně vynechá motor.Stalo se mi to i při jiných stupních třeba u předjíždění.Zprutka sešlápnu plyn a auto zasyčí a mírně na chvilku 1-1,5 vteřiny vynechá(přestane táhnout)...Čím by to mohlo být, příjde mi že to syčení vychází z prostoru turba.Předem děkuji za každé info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekt22 Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 ahoj a proč ti to zkače do nouzáku že by turbo?/hranice horiho pln.tlaku?/že by turbo nebylo v pořádku?tak proč se divíš že to cuka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 buď turbo, nebo to bude elektrika - kabely apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.