radim ruzicka Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 prosím o pomoc, menil jsem venkovni kliku na zadnich pravych dverich a vsechno jsem dal zpet jak bylo a nejdou mi zavirat dvere zamek vubec nezacvakne prosim o radu dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Příteli okřídleného šípu, taková základní otázka, nemáš ten zámek zamknutý? Tím by zámek ve dveřích narážel do toho stříbrného bazmeku do kterého ten zámek vjíždí a tím by nešly zavřít dveře. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Příteli okřídleného šípu, ještě mne napadla jedna věc, klika je spojena se zámkem takovým cca 6cm dlouhým lankem, který má na konci zalisovaný umělohmotný kousek, který je zapotřebí spojit s klikou. Nezapomněl si to spojit? Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim ruzicka Vloženo 3. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 děkuji za rady ale nebylo to ani jedno z toho na to jsem si dal pozor ale nejak se zasekl zamek ktery chodil ale nearetoval a pomohlo az hrube zalomcovani s packou (tahlem po sundani tapecu) na vnitrni zamykani ktere s tou vymenou kliky nemelo nic spolecneho takze nevim co se stalo ale hlavne ze uz to je spravene ale dekuju za snahu pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 já jsem měll uplně to samý a musel jsem zámek rozebrat, vyčistit, promazat a rozchodit, stává se to celou dobu tam fungují povětrnostní vlivy a je to prostě třeba jenom rozchodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.