Přejít na obsah

Po chvilce chcípne

wbali

Doporučené příspěvky

Zdravím,

Chtěl bych poprosit o radu máme s bráchem Favorit r.v.89 karbec bez katalyzatoru a najednou nám začal občas chcípat.. Normálně jsem jel v otáčkách a z ničeho nic naráz chcípl jak když utne a aby nastartoval tak se muselo chvilku počkat hned to nešlo prostě nechytl.. no a takhle se to začalo stávat čímdál častěji. Teď to dělá každých 50 metrů. Ať je studený nebo zahřátý je to jedno. Začne to tím že při volnoběhu nechodí tak jak má je tam asi +- 700 ot a převaluje to že by měl každou chvíli chcípnout, což také po chvíli udělá. automatickým sytičem to není ten reaguje an teplotu ale tohle dělá i když je motor studený.

Teď začnu tím co jsme už zkoušeli: rozdělat a vyčistit nádrž, palivové potrubí, přídavný filtr na benzín, vyměnit palivovou pumpu, celý karburátor (vyčisti a poté i vyměnit), vyměnit indukční cívku, svíčky, kabely, víčko rozdělovače, relé, v pojistkové skříni několik relátek a dělá to furt už nevíme co bychom měli zkusit.... pokud budete chtít můžu vám to natočit co to dělá.

za všechny rady díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Ahoj jen taková blbost měl jsem také favorita začal mi dělat něco podobného vyměnil jsem vše co šlo ale dělal to stále dál ne pořád ale občas se to ukázalo. Mě tedy zhasínal jen ve volnoběhu ale nechtělo se mu jet jako dřív. Dělal to posilovač brzd ale na brzdě jsem nepoznal nic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...