nakupdobre.cz Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Dobrý den,chtěl bych poprosit o radu.Fabii 1.4 MPI r.v.2002.Central je originál a fungoval uplně normálně,ale v posledních dnech se mi nechtěně zamyká.Když odemknu za použítí DO,nasednu a zavřu dveře řidiče,okamžitě se samy zamknou dveře.když je odemknu DO a zase otevřu dveře řidiče,tak se zase okamžitě všechny dveře zamknou.Teď se mi stává,že se mi dveře z ničeho nic zamknou za jízdy.Nevíte čím by to mohlo být?Nebo jestli něco uvidí diagnostika?Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 dělá ti to u všech dveří a nebo jsi zkoušel jen u řidiče? když to hodíš na vag, tak se můžeš kouknout do měřených hodnot na signál od mikrospínačů, jestli všechny dveře dávají dobře otevřeno/zavřeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nakupdobre.cz Vloženo 4. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Dobrý den,chtěl bych poprosit o radu.Fabii 1.4 MPI r.v.2002.Central je originál a fungoval uplně normálně,ale v posledních dnech se mi nechtěně zamyká.Když odemknu za použítí DO,nasednu a zavřu dveře řidiče,okamžitě se samy zamknou dveře.když je odemknu DO a zase otevřu dveře řidiče,tak se zase okamžitě všechny dveře zamknou.Teď se mi stává,že se mi dveře z ničeho nic zamknou za jízdy.Nevíte čím by to mohlo být?Nebo jestli něco uvidí diagnostika?Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nakupdobre.cz Vloženo 4. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Dělájí to řidičovy dveře blbne i světýlko ve dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 jakože se ti nerozsvítí při otevření řid. dveří? to způsobuje mikrospínaš v zámku dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nakupdobre.cz Vloženo 4. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 (editace) jakože se ti nerozsvítí při otevření řid. dveří? to způsobuje mikrospínaš v zámku dveří. a nemohl by být celkový problém v tom spínači? Dá se vyměnit jen ten spínač? Editováno: 4. Duben 2011, autor: nakupdobre.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 jo, vždyť jsem to psal. někdy to stačí jen vyčistit a promazat. vytáhni zámek ven, rozdělej, vyčisti a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.