vikino1 Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 prosim poradi niekto ako sa demontuje panel pristrojov na felicii r.v.98 alebo ako vymeniť kontrolku svetiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusttaf Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Na vyndani pristrojovky kvili zmene podsviceni se chystam uz nejakou dobu, ale zatim jsem nemel odvahu se do toho poustet. Jinak nasel jsem nejakej navod (sam jsem to zatim nezkousel), kterej sice neni presne na vymeny zarovcky, ale snad by Ti snad moh pomoct: http://www.feliciaklub.cz/?id=r_pal_pocitac_2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Velka vďaka je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 od jakého roku byly kontrolky na přístrojové desce u Felicie bez obdélníku okolo symbolu kontrolek, tedy jen samotné symboly kontrolek? Uvažuji o tom, že si u své Felicie vyměním přístrojovou desku za ten druhý typ, ale nevím, od jakého roku mám shánět. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Táta to neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Nechci kecat,ale myslím 97. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 mám takový dojem, že změna kontrolek místo celého obdélníku na samotné symboly se týkala jen kontrolek uprostřed přístrojové desky a kontrolky ve spodní části zůstaly beze změny. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Potřeboval bych radu. Praskly nějaké žárovky za přístrojovým štítem, ale zjistil jsem, že všude jsou ty bezpaticové 1.2W. Můžete mi prosím někdo napsat, co se od výroby osazovalo těmi dvou wattovými? Je to verze 97, GLX, tzn. s dig. hodinami. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.