BENY Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Nevite zda je nejakej rozdil.Mam na fabce vystrelenej bag u ridice a spolujezdce. Potreboval bych vedet zda vrchni dil pristrojovky urcenej na verzi bez bagu je zamenitelnej za vrchni dil pristrojovky urcenej pro bag. To same s volantem zda mi bude pasovat stred volantu bez bagu za te vystrelenj stred s bagem.Potrebuji se zbavit jen tech dir po bagu auto uz bude dale provozovane bez airbagu. Ta pristrojovka si myslim by nemel byt problem ale ten volant? nevim. Jinak koupim za rozumnej peniz tyhle dva dily.Volantovej stred bez bagu a vrchni dil pristrojovky.Pokud nekdo ma na prodej hodte mi ponuku. Dikec za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboss9999 Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Palubovka je naprosto stejná.Jestli chceš dát do volantu záslepku tak to taky bude pasovat.Akorád budeš muset dát místo arbagu odpory, aby ti pořád nesvítily na palubovce.Hodnoty je tušim 2,2 nebo 3,3 ohmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 5. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 (editace) Dikec moc. Editováno: 5. Duben 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelcik Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 koupil jsem si fabii a mam moznost dostat volant z Octavie II sel by mi do fabie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Ano sedi len možna konektor bude preba prehodiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Faby Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 koupil jsem si fabii a mam moznost dostat volant z Octavie II sel by mi do fabie?? Pasuje tam a konektor k bagu je taky stejnej jen nezapomeň vytáhnout klíč před odpojovánim ať ti to nehodí závadu bagu a pro sichr radši odpoj i baterku,jeden nikdy neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 DARK FABY: volant z OC2 pasuje do F1 ale konektor airbagu je iny. Treba prerobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.