dolešo Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Poraďte, prosím. Nefunguje klapka, na displeji klimatronicu to ukazuje, že jo, ale ono ne. Koukal jsem tam zespodu, ale asi mám moc velkou ruku. To se musí vyndat celá bedna s větrákem? Jak se k tomu motorku dostanu. Díky za rady. Mám Octa 1.9TDi 81kW L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 To mi nikdo neporadí? Nebo to snad je tajemství servisů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 jestli myslíš na vnitřní cirkulaci tak je někde tady: a je tam málo místa, ale jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Díky. To je vyndaná jenom schránka? To by vypadalo nadějně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Tak sorry, tam se nedostanu. Ještě tak na ty konektory, ale k motorku ne. Jak se vyndá celá ta bedna s ventilátorem? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Když vyndáš celou bednu tak si vypust vodu a klimu ( -caa 2000,-) když sundáš palubku (vrch) a výztuhu tak tam bude víc místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Dík za info. Vypouštět to samozřejmě nechci, to raději ať nefunguje ta klapka. Někde jsem četl, že to asi dělá snímač polohy, event. motorek, na což bych si troufl. Ale jak to dostat ven. Asi budu muset navštívit vrakáč, abych okoukl, jak to tam drží. Mám na Octavii obě knížky a obě jsou na dvě věci................. dolešo = dokonalý leštič škody octavia, Kutná Hora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Většinou se to trochu v motorku uvolní a začnou přeskakovat zuby, jde to podložit ale je to na chvilku. povol šroubek a vytoč to po směru šipky a pak vytáhni po směru osy klapky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 7. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Už jsem se radoval, ale bylo to předčasné. Ještě to drží někde vzadu, označil jsem to místo šipkou. Nevím jestli je to jen nějaký kolík nebo je tam šroub. Mírné páčení nepomohlo. Jinak ta věc u mne vypadá trochu jinak, konektor je z čela a má 5 drátů a ještě další kousek výš se dvěma dráty. Můžeš ještě poradit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Na fotce je A/C výměník. u té šipky je takovej vrub a v tom je to zachytlý. měl by se vytočit a vyndat a nejsem si jist jestli nemá být klapka nastvena na venkovní okruh. zítra na to mrknu a zkusím nějaký foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Nechci moc otravovat, ale ještě jsi na to nekoukal? Já jsem zatím neměl čas to rozdělat znovu a možná zase nadarmo, protože na to třeba sám nepřijdu. Tam je ještě takovým plastovým kolíkem spojené táhlo ze serva s pákou klapky, to se asi taky dá nějak rozpojit, že? Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 klasika klapka odchází jak na běžícim páse..................dokážu stávající klapku repasovat pokud se dotoho nikdo nebude montovat!!!!!!!!!!!!!!!§ nová stojí nějaké ukrutné peníze a koupit na vrakenu jinou vede k tomu samému.......................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Jj, že to odchází, to vím. Ono to mnoho lidí ani nezjistí. Mně jde o to, dostat ten motorek odtamtud ven aniž bych to musel moc rozdělávat. Pak repase. OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Tak ovládání klapky jsem alespoň provizorně opravil. Zajímalo by mě ale na co je tam ještě takový háček (je vidět mezi filtrem a klapkou na boku), ovládaný další páčkou od páčky pro klapku. Tam asi něco má být a já to tam nemám. Ví to někdo? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 zeptam se mam auto s klimou a ve predu mam vetrak na chladici. Ted kdyz tak koukam tak octavky s klimou maji oba vetraky na opacne strane - tudis v motorovem prostoru? Ono je vice typu tech klim? - myslim tim manual. klima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 zeptam se mam auto s klimou a ve predu mam vetrak na chladici. Ted kdyz tak koukam tak octavky s klimou maji oba vetraky na opacne strane - tudis v motorovem prostoru?Ono je vice typu tech klim? - myslim tim manual. klima To ses na tom asi stejně jako já - máš dodělávanou klimu (neoriginál). Co máš za motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.