Mates_XIV Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 ..... kdo jede ? http://extreme-show.tuning-sport.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 mole jede Btw. to si sem dal trochu pozdě, ne? :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Mates, zítra pojedu s Váma, jen budu asi trošku grogy, dnes jdu na noční a pak jdu ještě na dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Jo a Mates jak je to tam s vodou?? Je tam někde přístup nebo vlastní zdroje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 taky jedu, ale asi jen na zítra dopoledne na kukandu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Vodu si vozim svojí. Tak odpolko domluvíme čas, kdyžtak ti pisnu na mobil v kolik pojedem. Včera jsem měl dlouhou směnu v garáži dneska budu už snad jenom mejt a luxovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 7:30 odjezd z Mladé Boleslavi a 8:30 sraz na pakrovišti u Cukráku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 hm to tam bude nával aby zbylo na mě místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Taky dorazim... Auto už mám připravené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 tak chlapy zřejmě zítra na Cukraku. uvidím jak budu po noční grogy, ale chtěl bych vyrazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 dawe me premlouva ale nemam umyto a nic )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 já domyl ve 21:55,to je tak když tě někdo přemluví na poslední chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 tak už jen 4 hodiny v práci a 5,5 hodiny do srazu kluci já taky nemám umyto a budu mýt až na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 zpet v praze )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 zpět v práci, pěkně jsem se pripekl, hazejte pak sem fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 piskot: Tak v tom připečení nejsi sám... Taky sem chytil pěkně rudou barvu... :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Pěkný kousky,moc pěkný. Také jsem se vrhnul na fotky,ale je jich hodně.Mám do večera co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 piskot: Tak v tom připečení nejsi sám... Taky sem chytil pěkně rudou barvu... :'> Ale jen na půlku čela ... nech se ostříhat budeš pak hodně originální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 :'> Právě že stříhání sem plánoval na dnešek, ale nějak sem si to rozmyslel... Nechám to na někdy v týdnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 (editace) MATES_XIV: Sem Tě včera zpozoroval až na poslední chvíli, když si profrčel kolem mě... Ale valili ste pěkně... Nebo já sem jel hodně pomalu... Editováno: 10. Duben 2011, autor: Anthoan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 dnes konečně dodělány fotky: http://www.rajce.net/a4713183 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitak Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 perfektne fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.