Duben 8, 201114 r Mates, zítra pojedu s Váma, jen budu asi trošku grogy, dnes jdu na noční a pak jdu ještě na dvě
Duben 8, 201114 r Autor Vodu si vozim svojí. Tak odpolko domluvíme čas, kdyžtak ti pisnu na mobil v kolik pojedem. Včera jsem měl dlouhou směnu v garáži dneska budu už snad jenom mejt a luxovat
Duben 8, 201114 r tak chlapy zřejmě zítra na Cukraku. uvidím jak budu po noční grogy, ale chtěl bych vyrazit.
Duben 9, 201114 r tak už jen 4 hodiny v práci a 5,5 hodiny do srazu kluci já taky nemám umyto a budu mýt až na místě.
Duben 10, 201114 r Pěkný kousky,moc pěkný. Také jsem se vrhnul na fotky,ale je jich hodně.Mám do večera co dělat
Duben 10, 201114 r Autor piskot: Tak v tom připečení nejsi sám... Taky sem chytil pěkně rudou barvu... :'> Ale jen na půlku čela ... nech se ostříhat budeš pak hodně originální
Duben 10, 201114 r :'> Právě že stříhání sem plánoval na dnešek, ale nějak sem si to rozmyslel... Nechám to na někdy v týdnu...
Duben 10, 201114 r MATES_XIV: Sem Tě včera zpozoroval až na poslední chvíli, když si profrčel kolem mě... Ale valili ste pěkně... Nebo já sem jel hodně pomalu... Upraveno Duben 10, 201114 r od Anthoan
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.