mrjinx Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 (editace) Zdravim, mam problem s vyjmutim prave zadni sedacky, leva i prostredni se daji bez problemu vyrahnout, ale tu pravou ven zkratka nedostanu. Mam podezreni, ze se zlomila nektera z casti pojistky. viz obrazek. Nevite prosim nekdo, zda se da sedadlo rozebrat a vyjmout, pokud by nastal takovy problem, jenz si myslim? Predem diky za odpoved. Editováno: 9. Duben 2011, autor: mrjinx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 A máš ji vytaženou až na doraz - teď honem nevím, jestli se musí vysunout až na doraz dopředu, nebo až dozadu, aby se dala zdvižením rukojeti vzadu odjistit a vyklopit směrem dopředu - a pak vytáhnout ven?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrjinx Vloženo 9. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Ano, vytazena je spravne. Ostatni jdou v pohode vytahnout a i na jinych Roomsterech jsem jiz sedacky vytahoval. Je to firemni auto, neni nove, takze me napadla tato moznost, ze je to ulomene. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrjinx Vloženo 11. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 tak vyreseno, bylo to tak, jak jsem si myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Máš fotky? Abychom věděli, na co se máme připravit i my ostatní, až nám nepůjde vybagrovat sedačka...? A případně kolik stála oprava = jak byla vyřešena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gamba Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 for mrjinx Mám taky tento problém. Na pravé zadní sedačce u Roomstra se mi ulomila ta páčka, která je na tvé fotce a tím mi nejde odklopit sedadlo. Jde pouze sklopit opěradlo. Jak jsi ten problém vyřešil? Je pravda, že jsem ještě neměl čas se v tom pořádně provrtat a prohlídnout to. Možná bude stačit někde zespodu sedačky zatlačit nebo zatáhnout za nějaký táhlo, ale ještě jsem se k tomu nedostal. A vozit auto do servisu kvůli takové blbůstce se mi nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrjinx Vloženo 15. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 zdravim, je to tak, byl ulomeny ten maly dil, co byl na fotce. je soucasti vetsiho dilu, ktery se musel objednat a stal 450kc bez dph, jeho presny nazev ani kod bohuzel neznam. byl jsem v servise, protoze auto je zatim v zaruce a rozvrtavat jej jsem se nakonec neodvazil. vzhledem k tomu, ze si za praci vzali par korun, tak to bylo v pohode. zaruku mi ale neuznali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Ja som tiež riešil tento problém.Som tu na fore nový ,neviem tu vložiť foto.Nestálo ma to nič,len čas a vlastnú prácu.Zámok som demontoval s vozidla.Pozostatok ulomeného kolíka som odbrúsil,cez zámok s druhej strany navrtal dierku - aby som mohol vložiť náhradný kolík.Ten som vyrobil s dlhšej skrutky,ktorá nemá po celom drieku závit.Chvilka zvárania,a hotovo.Zámok vmontovaný na pôvodné miesto a hotovo.Nevyzerá to síce ako továrenská práca,ale som spokojný.Sedadlom sa dá manipulovať ako za nova.Nuž,tie zámky som musel opraviť až 3ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosticek25 Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 čau a jak jste to kdo demontoval mě se to přihodilo taky a zatím sem nad tím nedumal jak na to ale jestli je nějaký návod rád si ho přečtu.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Ak sa ti dá niektorá sedačka vybrať,prezri si mechanizmus otvárania. Ten zlomený kolík tlačí na páčku ktora odistí sedadlo s ulozenia,potom sa sedadlo dá vybrať. Do auta som vošiel cez piate dvere,a páčku som odistil zozadu a zospodu skrutkovacom. Nebolo to nič zložité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosticek25 Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 to moc diky za odpoved myslim ze to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosticek25 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 opraveno,trocha zrucnosti se svareckou a bylo za 3 hodky hotovo i smontazi a doladovani,ten dil byl proste nachystanej na to uz z vyroby aby toho moc nevydrzel,tak cekam kdy pujde na opravu dalsi dil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Súhlasím,ten kolík naozaj nie je extra mocný.Na služobnom voze kolega tiež jeden ulomil,ale to preto že nechal nejaký drobný materiál pod sedadlom,a potom sa naň niekto posadil.Jasné,že zámok nevydržal.Ale hlavne že to už vieme opraviť:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 (editace) Nemohli byste někdo udělat fotku, jak ten problémový kus vypadá, případně, kam s tím šroubovákem, abych mohl sedačku odklopit? Ještě před pár měsíci vše fungovalo a teď nejde odklopit ani jedna krajní sedačka, takže se ani nemohu podívat, v čem je problém. Tak beru zpět. Samozřejmě jsem neměl sedačky úplně vzadu. Šel jsem to ještě zkoumat, vyndal jsem bordel z kufru a... Editováno: 28. Srpen 2015, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Nekupoval jste někdo ten zámek? Taky mám zlomenou tu tyčku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.