Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny, potřeboval bych poradit. Vyskakuje mi chyba motoru, vag ukázal toto: 16825 system odvzdušnění palivové nádrže chybny prutok P00441 -35- 00.

Po smazáni chyby znovu vyskočila po ujetí cca 1000 km. Projevuje se to i neklidným volnoběhem při delším stání sem tam spadnou otáčky a motor jako by se chtěl udusit, vyměnil jsem všechny filtry a svičky ale nepomohlo to. Nevíte někdo co s tím ?

Vloženo (editace)

nádobka s aktivním uhlím je vlevo u blatníku,černá krabička vedle nádobky serva,vedou k ní asi tuším 3 hadičky(vlevo proti směru jízdy)

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!
Vloženo

tak jsem tu krabičku s aktivnim uhlim nenašel mam totiž superba a vedle nádobky na servo nic není, asi pojedu do servisu ale ne do škodovky, umělci ze škodovky mi smazali chybu za 600,- a řekli mi že tomu nic neni. Ještě mi známý radil že někde v podběhu by měl byt upouštěcí ventil který pouští palivo při přetankování tak ho prý zkusit vyčistit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...