Mirou3 Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 Prosím o radu, nefunguje mi nastavení výšky sedačky u řidiče?Nevíte jak to opravit, vše jinak funguje vyhřívání i nastavení sedačky dopředu,dozadu, nebo nastavení zad. U sedačky spolujezdce vse funguje, jen u řidiče nejde nastavení výšky sedadla .... díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 vymontuj sedacku, otoc ju a pozri sa. to ze nefunguje je malo info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirou3 Vloženo 12. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Díky za info.,vymontuji sedačku podívám se co je rozbité a dám vědět jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirou3 Vloženo 16. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Tak sedadlo mi vymotovali v servise za 6.kil, zvedli mi sedadlo do polohy kterou sem potřeboval a je to vpohodě, jen bohuzel sedadlo nejde dolu ani nahoru, celkově by oprava stala 4.000,-Kč - výměna té páčky zvedáku...no tak zatim to nechám jak to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.