Maverick Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Bemo: No to ze to nechavas delat v servise neni zaruka toho, ze to ty smatlaci neprelejou... Tech pripadu tu uz bylo. Delam to tak, ze mechanikovi vrazim do ruky 3 litrovy flasku oleje (u HTP) a at to tam naleje (pod mym dozorem). Fakt jsem dosel tak daleko, ze mechanika diriguju, co ma delat a na co nema sahat. Prijemny mu to asi neni (mne nakonec taky ne), ale co se da delat, zkusenosti jsou zkusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Maverick: co s nimi ked si taku povest urobili . bemo: kontroloval si si niekedy po vymene oleja v servise kolko ho tam je. vies ako sa hovori: doveruj ale preveruj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 to bemo: Když by byly nízké tlaky tak v první řadě výměna pístních kroužků. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 2. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Bemo: No to ze to nechavas delat v servise neni zaruka toho, ze to ty smatlaci neprelejou... Tech pripadu tu uz bylo. Delam to tak, ze mechanikovi vrazim do ruky 3 litrovy flasku oleje (u HTP) a at to tam naleje (pod mym dozorem). Fakt jsem dosel tak daleko, ze mechanika diriguju, co ma delat a na co nema sahat. Prijemny mu to asi neni (mne nakonec taky ne), ale co se da delat, zkusenosti jsou zkusenosti. Ja to nedavam do autorizovaneh servisu,davam to do sukromneho a stojim pri tom ,ked to tam nalieva.Hned mi pekne aj ukaze rysku.Vazne dobra starostlivost a pristup...Takze v tomto pripade som si 100% isty ze olej nieje prelievany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 2. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 to bemo:Když by byly nízké tlaky tak v první řadě výměna pístních kroužků. Tom Dik ,tak zajtra zbehnem na zmeranie tlakov a uvidime co to povie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Bemo: OK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 taky mam do samy co ty tu klapku neres tedy to tesneni.Kdyz by tam sel horkej vzduch tak by se mel bimetal u klapky hnout a otevrit ji aby tam sel chladnej vzduch tedy melo by to tak fungovat ale me se zda ze ta moje klapka asi nefacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 2. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 taky mam do samy co ty tu klapku neres tedy to tesneni.Kdyz by tam sel horkej vzduch tak by se mel bimetal u klapky hnout a otevrit ji aby tam sel chladnej vzduch tedy melo by to tak fungovat ale me se zda ze ta moje klapka asi nefacha Tiez mas tak zasvineny vzduchac ,alebo ako som to mal chapat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Zkusil bych odpojit hadici co odvětrává klikovou skříň a nastartovat motor uvidíš jestli z toho bude hodně funět. Tak som skusil tu hadicu odvetrania a je to v norme,velmi slabo z toho fuka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 vše naprosto schodné jako maš ty do posledního detailu taky ho mam od oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 vše naprosto schodné jako maš ty do posledního detailu taky ho mam od oleje A planujes s tym nieco robit,alebo to nechavas tak,az pokial sa nahodou nieco nepokazi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 nic s tims tim delat nebudu. uz jsem do oprav auta investoval dost.Nic se pokazit nemuze.Zase tak veliký množství to není a když se neco dostane přes klapku do motoru tak se nic nemuže stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 nic s tims tim delat nebudu. uz jsem do oprav auta investoval dost.Nic se pokazit nemuze.Zase tak veliký množství to není a když se neco dostane přes klapku do motoru tak se nic nemuže stat Akoze cez klapku do motoru,snad to ide z motoru do filtru Ja idem dnes do servisu,tak sa na to popytam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Teď nevím, jak to tam přesně je, ale zkuste si to odvětrání bloku svést jinam, aby vám to neprskalo do filtru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_lada Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 no ja myslel, že se bojíš o to co se muze stat ze se tam dostane olej a to je jedina cesta kam muze pokracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 no ja myslel, že se bojíš o to co se muze stat ze se tam dostane olej a to je jedina cesta kam muze pokracovat Ono ten olej tam nema byt vobec.A to je pre mna dost neprijemne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Teď nevím, jak to tam přesně je, ale zkuste si to odvětrání bloku svést jinam, aby vám to neprskalo do filtru. Já to odvedený pryč mám a nemám problémy se zašpiněnou klapkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 ja to vidim na priesak okolo kluky pocitam ze neake gufero ti pusta ale to by si mal viditelne stopy v motorovom priestore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 ja to vidim na priesak okolo kluky pocitam ze neake gufero ti pusta ale to by si mal viditelne stopy v motorovom priestore... Nikde nic obtecene,vsetko pekne ciste.Jedine filter je zasvineny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Teď nevím, jak to tam přesně je, ale zkuste si to odvětrání bloku svést jinam, aby vám to neprskalo do filtru. Já to odvedený pryč mám a nemám problémy se zašpiněnou klapkou. Však to je v pořádku. Taky to řeším, ale chtěl jsem říct, že nevím, jak to je na 16V, tak ať to nějak kluci pořeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 ja to vidim na priesak okolo kluky pocitam ze neake gufero ti pusta ale to by si mal viditelne stopy v motorovom priestore... Nikde nic obtecene,vsetko pekne ciste.Jedine filter je zasvineny Co na to ve Škoda servise ptal ses tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Co na to ve Škoda servise ptal ses tam? Tak som tam dnes zasiel a popisal im zavadu.Nevedeli to urcit ,predbezne to odhadli na piestne kruzky,vymena + praca 30000sk a na to sa im mozem vys.at!!!Pozistujem si co stoji material a pracu necham robit neznackovemu servisu,popripade navstivim viacej servisov a necham si diagnostikovat zavadu,nerad by som opravoval nieco co nieje potrebne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Já bych asi začal těma kroužkama i když zkouška komprese by asi taky nebyla špatná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Já bych asi začal těma kroužkama i když zkouška komprese by asi taky nebyla špatná... Nj ale ta cena sa mi zda neadekvatna.Ked si vezmem ,ze piestne kruzky stoja sada cca 4000sk a tesnenie pod hlavu dalsich 2500sk este stale mi to nedava 30000sk.Pojdem na meranie kompresie,len neviem kde zacat.Robi tento ukon akykolvek servis alebo su na to specializovane servisi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 To zvládně i garážník pokud má měřák, ale v autorizovaném to udělají také Stačí vyndat pojistku čerpadla aby tam nešla směs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.