Publikováno Duben 12, 201114 r cus,koupil jsem si zadni vyskove repro.do zadnich dveri,jsou na nich original zasuvky,nechce se mi je ustipnou,necha se nekde sehnat naky kabel ci audio svazek???? diky za rady Fabia I
Květen 13, 201114 r Žádné extra svazky už neexistují, celá kabeláž se každému autu dělá "na míru". Takže buď bastlit nebo vysápnout z nějakého vraku.
Květen 13, 201114 r stačí konektor ze dveří...pak jen napájet a smršťovačku Upraveno Květen 13, 201114 r od fancarhifi
Červen 24, 201114 r Mal by som otazku ze ake vyskace idu do zadu ako rozmer a este ze potom ako ich napojit teda skor naco mam v zdau na plate repro napojene cez zosik dik za rady a je to fabia I
Červen 24, 201114 r OEM výšky jsou tyto... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/177-2-vyskove-reproduktory/5/1393-TW0-2
Červen 26, 201114 r to su tie iste co su aj v predu nie?? lebo ja som menil tie predne a teraz co mi tie stare ostali mozem pouzit do zadnych dveri??....a este otazka ako ich mam pripojit potom??.. dakujem za odpoved
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.