miras89 Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 (editace) Dobrý den Dnes je to 14 dní, co jsem zakoupil ojetou octavii 99 1.6 SLXi. Dnes jsem poprvé vyjel benzín na hranici "rezervy" (červený porstor na měrce) rozsvítila se kontrolka a zapípalo to. Říkal sem si, že dojedu ještě k doktorovi a domů (cca 20 km) a pak natankuju. K mému překvapení motor ve městě už začal škubat a od doktora už sem neodjel (nenastartoval jsem). Dohromady od rozsvícení kontrolky sem mohl ujet tak 2-3 kilometry rovnou, bez chcípání, bez startování. Někde na forech sem četl že by tohle auto mělo na dojezd mít ještě minimálně 50 kilometrů. Kde může být chyba ? Je špatně nastavený plovák ? Nebo je potřeba celý vyměnit ? Jsem v tomhle celkem laik, potřebuju poradit, abych to nemusel dávat hned do servisu, pokud tam bude nějaká kravinka. Díky za případnou odpvěď. EDIT: Ještě dodám, že při natočení klíčku se rozsvítí kontrolka benzínu a ručička normálné vyjede na ten přechod červené rezervy a bílýho prostoru, ale auto nechytne, jako by tam nebyl benzín Editováno: 14. Duben 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Někdo mohl mít rozdělaný budíky a "poposadit"-nasadit ručičku špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.