Přejít na obsah

Problém indikace paliva - dojetí!

miras89

Doporučené příspěvky

Dobrý den

Dnes je to 14 dní, co jsem zakoupil ojetou octavii 99 1.6 SLXi. Dnes jsem poprvé vyjel benzín na hranici "rezervy" (červený porstor na měrce) rozsvítila se kontrolka a zapípalo to. Říkal sem si, že dojedu ještě k doktorovi a domů (cca 20 km) a pak natankuju. K mému překvapení motor ve městě už začal škubat a od doktora už sem neodjel (nenastartoval jsem). Dohromady od rozsvícení kontrolky sem mohl ujet tak 2-3 kilometry rovnou, bez chcípání, bez startování. Někde na forech sem četl že by tohle auto mělo na dojezd mít ještě minimálně 50 kilometrů. Kde může být chyba ? Je špatně nastavený plovák ? Nebo je potřeba celý vyměnit ? Jsem v tomhle celkem laik, potřebuju poradit, abych to nemusel dávat hned do servisu, pokud tam bude nějaká kravinka.

Díky za případnou odpvěď.

EDIT:

Ještě dodám, že při natočení klíčku se rozsvítí kontrolka benzínu a ručička normálné vyjede na ten přechod červené rezervy a bílýho prostoru, ale auto nechytne, jako by tam nebyl benzín

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...