Ndays Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Zdravim, Mam Octavii II (11/2005 1.9Tdi 77kw DSG. Odešla mi převodovka HQN). Chci se zeptat, mám teď možnost koupit za super prachy převodovku s označením KOC, nebo LTO, ale otázkou je, zda-li to bude kompatibilní, jestli bude fungovat, když mám HQN. Máte s tím někdo zkušenosti, kdo by jste mi mohl poradit? Kouknete i na fotky, nevim jestli tam bude pasovat. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri001 Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 HQN je kompatibilní pouze s HLH a HXU. Na ostatní zapomeň, nebude to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Me take odesla HQN, a namontovali jsme tam dokonce z 2.0 TDI facelift a funguje normalne. Pouze to pise nejakou chybu v PC ale to me ve skutecnosti moc netankuje a prej jde nejak prehrat software, ale k tomu jsem se jeste nedostal. A navic jsem ji ssehnal uplne funglovou s 0 km takze jsem nevahal a neshanel nejake jine kde nebyly jiste kilometry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 co ti na ni odeslo jestli muzu vedet ja jsem totiz mel vyrobu 10/2005 a taky lehla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri001 Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Me take odesla HQN, a namontovali jsme tam dokonce z 2.0 TDI facelift a funguje normalne. Pouze to pise nejakou chybu v PC ale to me ve skutecnosti moc netankuje a prej jde nejak prehrat software, ale k tomu jsem se jeste nedostal. A navic jsem ji ssehnal uplne funglovou s 0 km takze jsem nevahal a neshanel nejake jine kde nebyly jiste kilometry. tak to koukám, ve škodovce mi jasně řekli, že jiná volba není možná, to samé mi řekli i ve firmě, která dělá repasi. A pociťuješ nějaký rozdíl mezi původní dsg pro 1.9 tdi a současnou původně pro 2.0 tdi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Vubec nic, je to uplne stejny, take jsem z toho mel strach, ale vse v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri001 Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Vubec nic, je to uplne stejny, take jsem z toho mel strach, ale vse v pohode... Třeba jsi měl kliku a sehnal jsi zrovna zaměnitelnou s tím původním označením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Nevim no ale znam kluka co ma v OII prevodovku z passata, a taky to slape bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Čau chlapi! Mám problém s mechatronikou na převodovce s označením KCW. Je možné ji vyměnit i za jiný kód převodovky? Pokud ano, tak za jaký? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danik1 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Měl bych též dotaz mám dsg HLH která je v pořádku jen mechatronika je umřetá jestli je možno jí zaměnit za LQS nebo by jen stačila zaměnit mechatronika z z LQS převodovky? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.