Host Bobik Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Za jakych podminek mohu po autorizovanem servisu zadat nahradni vozidlo na jejich naklady? Budu reklamovat reklamaci, automobil je jeste v zaruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Pokud ho potřebuješ jako fyzická osoba tak je to na jejich slušnosti, pokud používáš auto pro podnikání dá se s tím argumentovat lépe, copak copak, zapoměly ti sloupek v nárazníku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 ne-e je to soukrome vozidlo. Bratrova octavia, minuly tyden jsem reklamoval zavadu (svitici kontrolka elektroniky). Auto netahlo a jasne nebylo v zaberu turbo. V patek stastne vymeneno (oprava za 30tkc). Odjel jsem ze servisu a krasne to tahlo, ale asi jen 10 km, pak bych tomu autu ujel Bobikem jako prd. Zitra jim chci zavolat, ze to reklamuji znovu, tak by me zajimalo, jestli mam na nahradni vozidlo narok. Pac takhle si pujcuje bratr moje auto a to ja "pan bolistka" nevidim rad . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Nárok na to není, hodně záleží na přístupu servisu a konexích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 aha, tak to bude prd , pac je to popularni Cartec MB a me tam (ne)uctive zdravi jmenem hned ve dverich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 No otázka je, jestli jseš takovej "buzik", že jim reklamuješ pořád jejich práci a nebo jsou to fakt takový leča, ale tipoval bych, že seš "buzik, kterej reklamuje leča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 No me rekli, ze na nahradni vozidlo mam v zaruce narok. ....ale za nejaky 4 Kc / kilometr + benzin. ....to si muzou strcit nekam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 @Gil: no reklamace drivejsi mi zapomenout nemohou, to je fakt.... hotl 3x prelakovavat naraznik je asi nastvalo...... @Nice One: to se asi posrali ne, s takovou cenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Me rekli v zaruce, ze mam naraok na pujceni auta. Octavia - 690,-/den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 noooo, tak to je taky luxusní..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 U mého servisu je normální cena za zapůjčení Fabie 750,-Kč/den vč.DPH bez omezení kilometrů, pouze se vrací se stejným stavem paliva v nádrži. Při všech záručních opravách je za zapůjčení náhr.vozidla sleva 50%. No ale i tak bych očekával, že pokud se auti potentuje v záruce, tak by se slušelo poskytnout náhr.vozidlo grátis No ale to bych asi chtěl moc, jak už se psalo výše, záleží hodně na přístupu servisu a známostech, jako ostatně vždycky, všude a u všeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 haháááá, tak servisakovi se udajne nejak nepovedla vymena a skripnul a nasledne znehodnotil hadicku od turba.... dnes vymenena, tak jsem zvedav jak dlouho to zase bude jezdit.... na dotaz na nahradni vozidlo jsem se vyprdl, ale stejne si myslim, ze by mi leda tak nakakali..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Taká drobná pikoška - ak chce zákazník náhradné vozidlo na viac než 24 hodín a chce ho zdarma, musí to odsúhlasiť importér, ktorý potom peniaze za náhradné vozidlo uhrádza servisu... Aspoň u nás je to takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.