Jaki Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Zdravím všechny, prosil bych o radu - koupil jsem si novou fábii, ale má poškrábané disky. Je možné takto poškozené disky někde opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Jestli jsou to klasické plastové poklice, tak kup za pár stovek nový a jen přecvakej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaki Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Teď jsem si uvědomil, že jsem napsal pěknou blobost :-) myslel jsem elektrony - takže bych tedy prosil znova o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 ano, opravit jde vše.koukni po netu a nebo rovnou práškovou lakovnu ( nechat je znova nastříkat, ale není to levná zaležitost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davedriver Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Zalezi jak poskrabane je mas...Foto by nebylo?Pokud je mas nejak hodne (vrypy,dodřené od obrubniku) tak s tou praskovou lakovnou jeste pockej a nech je nejdriv ´´svarit,, A pak teprv pak do lakovny. Pokud je mas jen mirne odrene lak bez nejakých vrypu tak rovnou do praskove lakovny.Ja je nechaval lakovat do komaxitu a neni to zase tak nakladne.Kola z Leona 17´´ jsem nechaval do grafitove a dal jsem 500,- za kolo bez dokladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaki Vloženo 28. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Pokusím zaslat foto. Tři kola jsou poškrábane cca v prostřed elektronu a jedno kolo má odřený kraj (asi do obrubníku). Jak říkám pošlu foto a budeme asi všichni chytřejší, ale zatím všem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.