Aritma0266 Vloženo 21. Duben 2011 Vloženo 21. Duben 2011 Zdravím, potřebuji poradit, nedával jsem bacha a přejel jsem přes vysoký obrubník (do blbců jsem si už nadával). Prorazil jsem si přední kolo, ale hlavně jsem ohnul a odtruhnul z držáku chladič nafty (alespoň tak mi to řekli po telefonu v servisu) - je posunutý asi o 5 cm. Nafta naštěstí neteče. V servisu mají čas až v květnu, proto se chci zeptat, jestli s tím zatím mohu jezdit, popř. na kolik mě vyjde oprava a mohl by mi to někdo opravit rychleji (praha + praha západ). Ještě je KO plastový kryt podvozku a jenom malilinko odřený prah. Díky. Citovat
Cvoky Vloženo 20. Září 2022 Vloženo 20. Září 2022 Nazdar, Nemá náhodou niekto skúsenosť s takto odtrhnutou skrutkou chladiča nafty? Akým spôsobom to budem vedieť uchytiť naspäť ? ďakujem Citovat
15degren Vloženo 23. Září 2022 Vloženo 23. Září 2022 očistit od antikorozní ochrany, nabodovat nový čep a nanést novou antikorozní ochranu. Tu díru tam nenechávej, je to v místech kam jde v zimě hodně soli a pokud to ojebeš tak ti to tam začne reznout velmi rychle. Citovat
atlan Vloženo 23. Září 2022 Vloženo 23. Září 2022 Co tak urobit toto: Do dutiny nastriekat dinitrol ml a zalisovat tam lisovaciu maticu. A dat skrutku dobre namazanu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.