Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mam dotaz ohladne farieb ktore sa uz nedavaju na Fabiu.Mam zelenu natur metlu a zaujima ma ,kde sa da tato farba zohnat.Myslite ,ze original servis vie dodat stare farby zo vzorkovnika?

Jestli myslíš namíchat, tak to není žádnej problém pro jakýkoliv odstín ať v současnosti vyráběný nebo ne

• Autor
Jestli myslíš namíchat, tak to není žádnej problém pro jakýkoliv odstín ať v současnosti vyráběný nebo ne

Namiesat zrovna nie,i ked je to jedna z moznosti.Skor mam na mysli farbu v spreji s oznacenim original skoda odtienu.Potrebujem nastriekat klucky a naraznik a dako sa mi nedari zohnat farbu. ;(

Spraye mají ve všech odstínech a když nemaj do 24hod. naskladní, neměl by být problém

V ktorýchkoľvek autolakoch by mali vedieť namiešať podľa kódu hocijaký autolak a obvykle to vedia natlačiť aj do spreja.

Zrovna nedávno sem si byl ve škoda salůnu pro spray zelená natur. Neměli ho na skladě, ale druhej den ráno jsem si ho vyzvednul. Cena něco kolem 260 káčé, už to přesně nevim.

jinak na nejaky drobnejsi opravy se da sehnat lak ve spreji trebas i v obi (aspon u nas na praze 4). kupoval jsem tam "modrozelenou tmavou" a byla znacena primo cislem barvy, ktery mam napsany v technicaku.

Úplně nejlepší dojet s auti někde kde míchají barvy, aby ti namíchali barvu podle auta. U nás vezme vzorkovník podle čísla které máš v TP a pak ještě u auti zkouší vzorky podle toho jak ti lak zesvětlal na sluníčku, který odstín tvé barvy bude nejlepší. Můžeš si jí nechat dát do spreje nebo ti ji namíchá do plechovky v nějakém poměru s ředidlem tak že můžeš doma rovnou stříkat. :D

tento týden jsem byl u Lakýrníka, zda by byl schopnej namíchat tu mojí barvičku a říkal že na škodovky to není žádnej problém. Nevim v čem se liší barvy škoda od ostatních, ale tohle mi řekl,

Farby sú samozrejme rovnaké pre všetky značky. Akurát na niektoré autá nemusia mať vzorkovník a receptúry, ako tú ktorú farbu namiešať.

• 2 týdny později...

Tak jsem vcera nastavil moznost psani prispevku jen registrovanym clenum...

Doufam ze to aspon trochu pomuze...

Super! Výborný nápad. -_-

A malá otázočka. V niektorých fórach mi to nedovolí prispevať, netuším prečo. Pritom som tam už prispeval. Napr. "Roomster - policie" Pritom som prihlásený.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.