řídící jednotka motoru - Motor 1.9 TDI - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

řídící jednotka motoru

pamalut

Doporučené příspěvky

Dobrý den,potřeboval bych poradit,jakou řídící jednotku mám koupit do Octávie 1.9 TDI 81 kw r.v. 12.2000 (facelift). Řídící jednotky motoru .038906012LC (do r.v.2000) nebo 038906012HC.(od r.v. 2001 facelift) Ta první je do r.v.2000,ale já už mám (facelift),přelom roku. Děkuji .P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Motor zničeho nic přestal táhnout,musel jsem opatrně rozjíždět přes spojku,aby to nezdechlo.Dále černý kouř z výfuku.Byl jsem na diagnostice a nahlásilo to nějakých pět závad a také chybu v řídící jednotce motoru. Tak jsem zajel do značkového servisu a tam mě řekli ,že se musí vyměnit řídící jednotka motoru a cena bude 41000 kč.To mě málem položilo,tak jsem začal shánět po vrakovištích tam stojí kolem tří tisíc,ale nevím přesně typ LC nebo HC .Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...