pamalut Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Dobrý den,potřeboval bych poradit,jakou řídící jednotku mám koupit do Octávie 1.9 TDI 81 kw r.v. 12.2000 (facelift). Řídící jednotky motoru .038906012LC (do r.v.2000) nebo 038906012HC.(od r.v. 2001 facelift) Ta první je do r.v.2000,ale já už mám (facelift),přelom roku. Děkuji .P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pamalut Vloženo 23. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 Motor zničeho nic přestal táhnout,musel jsem opatrně rozjíždět přes spojku,aby to nezdechlo.Dále černý kouř z výfuku.Byl jsem na diagnostice a nahlásilo to nějakých pět závad a také chybu v řídící jednotce motoru. Tak jsem zajel do značkového servisu a tam mě řekli ,že se musí vyměnit řídící jednotka motoru a cena bude 41000 kč.To mě málem položilo,tak jsem začal shánět po vrakovištích tam stojí kolem tří tisíc,ale nevím přesně typ LC nebo HC .Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 asi bych se mrknul na tu co tam máš a podle toho scháněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pamalut Vloženo 23. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 No jasně,ale teď nemám auto k dispozici .Chtěl jsem jenom vědět konkrétní odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.