eva.vapno Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Dobry den také jsem tu nova a chtěla bych požádat o radu.Take mám octavku 1 a dnes v noci jsem prijela z prace zhasla svetla zamkla a sla domu.Ted jsem prisla k autu bylo odemcene a sviti parkovacky na prave strane.Take jsem si tydnu vsimla že pri razeni mi to rusi signal radia.Jsem celkem sikovna chtěla bych se na to mrknout než pojedu do servisu..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Palčinský Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 Zdravím, stala sa mi neprijemna vec jedneho dna mi na palubovke začala svietit zadná hmlovka aj ked nebola zapnutá nejako som to neriešil no potom ta kontrolka svietit prestala a prestalo svietit aj lave zadne svetlo + lava predna parkovačka žiarovky su samozrejme funkčné menil som aj pojistky no nič nepomohlo. za každú radu Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 Nemas kostru v zadnom svetle a tak si ju docasne tahalo cez kontrolku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.