Ovce Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Dík za opověď. Aspoň vím co je třeba. Je to tento senzor. Jen abych věděl jak vypadá? A jaký drát jsi koupil zvlášť? Tak teď ještě někoho kdo mě to až to budu mít pomůže přidělat, zapojit a nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Odkazy na Auto Kelly nefunguji, takze nevim, jaky myslis... Drat jsem koupil proste obycejnou dvoulinku v elektru. Jeden konec jsem pripojil na konektor k senzoru a druhy konec na konektor k budikum... Senzor vypada takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Ano to by měl být on. Divný když jsem ten příspěvek vložil zkusil jsem odkaz a fungoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Divne to neni. Jejich stranky ukladaji nejake informace do pocitace (cookies nebo session v prohlizeci, nevim presne). Takze to jinym a dokonce ani tobe na stejnem pocitaci v jinem prohlizeci nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 No ale já to zkusil na stejném PC a dokonce i ve stejné prohlížeči, který jsem ani nevypnul. No neva. Tak teď sehnat jen někoho kdo mě s tím pak pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Asi ma ten odkaz navic nejakou casovou patnost. Nevim presne. Ale proste na Auto Kelly odkazy neposilat. Nikdy to nefunguje... A uz s tim OT koncim. Snad se ti nekdo ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.