Září 8, 20159 r Dík za opověď. Aspoň vím co je třeba. Je to tento senzor. Jen abych věděl jak vypadá? A jaký drát jsi koupil zvlášť? Tak teď ještě někoho kdo mě to až to budu mít pomůže přidělat, zapojit a nakodovat
Září 8, 20159 r Odkazy na Auto Kelly nefunguji, takze nevim, jaky myslis... Drat jsem koupil proste obycejnou dvoulinku v elektru. Jeden konec jsem pripojil na konektor k senzoru a druhy konec na konektor k budikum... Senzor vypada takto.
Září 8, 20159 r Ano to by měl být on. Divný když jsem ten příspěvek vložil zkusil jsem odkaz a fungoval :-)
Září 8, 20159 r Divne to neni. Jejich stranky ukladaji nejake informace do pocitace (cookies nebo session v prohlizeci, nevim presne). Takze to jinym a dokonce ani tobe na stejnem pocitaci v jinem prohlizeci nefunguje.
Září 8, 20159 r No ale já to zkusil na stejném PC a dokonce i ve stejné prohlížeči, který jsem ani nevypnul. No neva. Tak teď sehnat jen někoho kdo mě s tím pak pomůže
Září 8, 20159 r Asi ma ten odkaz navic nejakou casovou patnost. Nevim presne. Ale proste na Auto Kelly odkazy neposilat. Nikdy to nefunguje... A uz s tim OT koncim. Snad se ti nekdo ozve.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.