soos Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Dobry den, chcel by som sa opytat jak jazdim tak auto začne hučat neviem čo mi to môže robit myslel som si že to gumy robia lebo to ma taky zvuk ako keby gumy hučali neviete čo mi môže hučat? dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Nejspíš to bude ložisko,určitě tu je i téma.Tak to dej do hledat a pročti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 tak tak,najskorej to bude ložisko..u Fábií dost častá závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 jojo, bohužel můžu potvrdit, že je to častá závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Je to tak,častá závada a výměna ložiska se snad ani nedá provést doma.Pro nalisování je potřeba přípravek,který mají snad jen v servisch Škoda.Zrovna jsem ho měnil a nechal nalisovat v servisu do těhlice,pro jistotu to bylo origo ložisko.Ostatní práce se dá zvládnout i v garáži nebo třeba na zahradě.Za nalisování jsem platil 200Kč,což mi příjde přijatelné,protože při lisování zničili snímač ABS a ten jsem neplatil.Po výměně je samozřejmě klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 (editace) my jsme to normálně zmrazili to ložisko a zmražené ho tam naklepali a bez problému. Dnes se už ložisko prodává i s nábojem, takže se snad ani nic lisovat nemusí. Oprav mě,pokud se mýlím. Mám na něm najeto 40 tis km a na druhém asi 7 tis a bez problému. Ložisko FAG. Editováno: 7. Květen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 takže se snad ani nic lisovat nemusí. ale musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 heh, ale na obou kolech to nalisovaný nemám a funguje to, tak snad to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 (editace) Tak nevím jak to myslíš,že nemáš nalisovaný ložiska.Prostě se musí ložisko i s nábojem nalisovat do těhlice.Možná,že když ho zmrazíš,tak ho v podstatě jen do těhlice nasuneš.To nevím... Editováno: 7. Květen 2011, autor: jarin57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 jasně, ono se tím zmenší a jde tam dát. ;-), takže to je nejspíš ono :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 nesmí se to ale s mrazením přehnat, protože by mohlo propadnout na druhou stranu jinak stačí kladivem "vylisovat" a pod lisem natlačit nové. je sice blbé, že bez přípravku se to tlačí za vnitřní část, ale při troše šikovnosti vydrží svých 60tkm (u dieselu snad pravidlo) i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.