Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobry den, chcel by som sa opytat jak jazdim tak auto začne hučat neviem čo mi to môže robit myslel som si že to gumy robia lebo to ma taky zvuk ako keby gumy hučali neviete čo mi môže hučat? dakujem.

Vloženo

Je to tak,častá závada a výměna ložiska se snad ani nedá provést doma.Pro nalisování je potřeba přípravek,který mají snad jen v servisch Škoda.Zrovna jsem ho měnil a nechal nalisovat v servisu do těhlice,pro jistotu to bylo origo ložisko.Ostatní práce se dá zvládnout i v garáži nebo třeba na zahradě.Za nalisování jsem platil 200Kč,což mi příjde přijatelné,protože při lisování zničili snímač ABS a ten jsem neplatil.Po výměně je samozřejmě klid.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

my jsme to normálně zmrazili to ložisko a zmražené ho tam naklepali a bez problému. Dnes se už ložisko prodává i s nábojem, takže se snad ani nic lisovat nemusí. Oprav mě,pokud se mýlím. Mám na něm najeto 40 tis km a na druhém asi 7 tis a bez problému. Ložisko FAG.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Vloženo (editace)

Tak nevím jak to myslíš,že nemáš nalisovaný ložiska.Prostě se musí ložisko i s nábojem nalisovat do těhlice.Možná,že když ho zmrazíš,tak ho v podstatě jen do těhlice nasuneš.To nevím...

Editováno: , autor: jarin57
Vloženo

nesmí se to ale s mrazením přehnat, protože by mohlo propadnout na druhou stranu :plollol

jinak stačí kladivem "vylisovat" a pod lisem natlačit nové. je sice blbé, že bez přípravku se to tlačí za vnitřní část, ale při troše šikovnosti vydrží svých 60tkm (u dieselu snad pravidlo) i tak.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...