arnyy Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 zdarec pánové -mám takovéj problém vše bylo ok z ničeho níc se mi přehřál motor,po vychladnutí sem otevřel nádobku s vodou startnul a voda se mi vytlačila s nádopky ven......oddělal sem viko od oleje a tam tvě kapky vody. -myslím si že poruchou bude těsnění pod hlavou. -prosí o váš názor jestli to je těsnění nebo jinej problém , a jestli nevíte na kolik výjde oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnyy Vloženo 28. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 (editace) zdarec pánové -mám takovéj problém vše bylo ok z ničeho níc se mi přehřál motor,po vychladnutí sem otevřel nádobku s vodou startnul a voda se mi vytlačila s nádopky ven......oddělal sem viko od oleje a tam tvě kapky vody. -myslím si že poruchou bude těsnění pod hlavou. -prosí o váš názor jestli to je těsnění nebo jinej problém , a jestli nevíte na kolik výjde oprava Zdarec tak a motorek rozebranej a tady sou závady které mi zatim zjistili -špatné těsnění pod hlavou -prasklý termostat -čidlo teploty u motoru které je na hadici se protáčelo v obalu ty to závady sou odstraněny !!!!!!!pomoc jak spravím ventilátor na chladiči aby se při přehřívání rozjel!!!!!!!!!! abych to nemusel dát do jiného servisu kde dělají elektr. Editováno: 29. Duben 2011, autor: arnyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.