Publikováno Duben 27, 201114 r zdarec pánové -mám takovéj problém vše bylo ok z ničeho níc se mi přehřál motor,po vychladnutí sem otevřel nádobku s vodou startnul a voda se mi vytlačila s nádopky ven......oddělal sem viko od oleje a tam tvě kapky vody. -myslím si že poruchou bude těsnění pod hlavou. -prosí o váš názor jestli to je těsnění nebo jinej problém , a jestli nevíte na kolik výjde oprava
Duben 28, 201114 r Autor zdarec pánové -mám takovéj problém vše bylo ok z ničeho níc se mi přehřál motor,po vychladnutí sem otevřel nádobku s vodou startnul a voda se mi vytlačila s nádopky ven......oddělal sem viko od oleje a tam tvě kapky vody. -myslím si že poruchou bude těsnění pod hlavou. -prosí o váš názor jestli to je těsnění nebo jinej problém , a jestli nevíte na kolik výjde oprava Zdarec tak a motorek rozebranej a tady sou závady které mi zatim zjistili -špatné těsnění pod hlavou -prasklý termostat -čidlo teploty u motoru které je na hadici se protáčelo v obalu ty to závady sou odstraněny !!!!!!!pomoc jak spravím ventilátor na chladiči aby se při přehřívání rozjel!!!!!!!!!! abych to nemusel dát do jiného servisu kde dělají elektr. Upraveno Duben 29, 201114 r od arnyy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.