Lanny Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Přeji pěkný večír všem, to se nám to pěkně vystříbřilo, i Laam bude se svojí drahou polovičkou, krásné! Jinak mi psal SZ Pulper/Pavel a omlouval se vlastně v tom smyslu co tady, ale to se dá i pochopit, holt ne vždy to člověku vyjde. Koukám, že Péťa se pěkně rozjela, neboj ženskejch tam bude habaděj a to by bylo, aby jste to nějak nezvládly, nemám o Vás strach Ten recepis od Martina bude zcela jistě nutnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Ahoj bando, tak vás tentokrát bohužel neuvidim a jestli se dostanu aspoň do Chaber zatim taky nevim Přeju vám příjemnou zábavu a ať vám vyjde počasí Pavel Škoda Pavle, třeba ještě něco spácháme na podzim a domluvíme to s předstihem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 (editace) Karle, jen aby nebyl ten recepis prošlej. Editováno: 2. Květen 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Nazdárek, tak Vás zdravíme oba dva, už se také těšíme. Já jsem se i pohádala v práci se šéfovou aby mě dala dovolenou a vyšlo to, jupí... Víťa a Ríša mají u mě pusu, za to rychlé zařízení srazu. Že nejede Žralok to mi tak nevadí , ale co Naďa?? Nebudu mít s kým chlastat... tak se těším na večerní program a na Vás všechny... Jak to vypadá se sklípkem? zdravím Peťula a jedeme na sraz Pěťo neboj, ono se to vystříbří, parta je na to dostatečně silná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 (editace) Karle, jen aby nebyl ten recepis prošlej. ...nevím na co narážíš, ale to by mi Martin neudělal Přeju všem pěkné snění a dobrou noc Editováno: 2. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Ahoj bando. Konečně jsme se rozhoupali a tak Vás zveme všechny, co máte zájem se zúčastnit klubového srazu superbů. Termín konání: 14.5. - 15.5.2011 Místo konání: Vranovská pláž http://www.vranovska-plaz.cz/autocamping/o-spolecnosti/atc-vranovska-plaz.html Pánové a případně dámy, po konzultaci s Víťou, je potřeba, aby se většina z Vás na sraz přihlásila do neděle 1.5.2011. Je to z důvodů rezervace ubytování. Neměl by být problém pro opozdilce či nerozhodnuté ani po tomto termínu ubytování zajistit, ale ten základ se bude v pondělí 2.5.2011 závazně potvrzovat Autokempu na Vranovské pláži. Děkujeme za pochopení. Richard a Víťa Seznam přihlášených na sraz: RIBA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LANNY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) VICK + ? zatím není upřesněno MARTIN35 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PENY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) MA_RA1 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) CAJDA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LAAM + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PASSPORT5 + 1 (dvě noci chata po dvě osoby) MARCUSV + ? (jedna noc chata po dvě osoby) ACE VENTURA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)? Aby jsme to měli pořád na očích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 ...nevím na co narážíš, ale to by mi Martin neudělal Přeju všem pěkné snění a dobrou noc Na nic nenarážim, ale mám strach, aby nechtěl Martin shánět ten obklad v domově důchodců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 (editace) Ano Kájo, máš pravdu, to bych si nikdy nedovolil !!!! Ale ten předpis nechcám napsat před odjezdem aby byl čerstvej jo a samozřejmě nezapomenu vzít tu slivovicu co jsem slíbil už na podzim, těch 57 KW , ( švestky ) !!!!!! Jo a Ríšo no v důchoďáku určitě ne, ale kde to sem nemužu teď napsat , abych neměl průser !!! Editováno: 2. Květen 2011, autor: Martin35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 (editace) Dobré ráno všem, Martine, tisíceré díky, že jsi se zastal "DĚDKA", oni mi ti přestárlí "DOROSTENCI" snad pomalu to mé stáří budou závidět? Mohu Vás všechny ujistit, že není co! Ale jinak jsme každej tak starej, jak se cítíme!!! A u mne bych to tipoval na pubertu, ale zaplať PB Martine, vidím to na pěknou SUPÍ jízdu! Už se těšíme a i na tu slivku, ta bude Ríšo, nějak nepřichází reakce? Snad dorostencům nedochází dech a heč bude čerstvej předpis a jsem i zvědavej odkud Editováno: 3. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Pěkné ráno chlapáci.Tak u nás chčije a chčije.A je tu snad 5 stupňů.To si nějak to aprílové počasí dalo na čas a objevilo se až teď. Marťas 57kW jo?To je silnější než moje felicia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Dobre rano, akorat lezeme z pelechu, ma nekdo navrh na rychly obed? Chcije a chcije a nic se neda delat tak jedeme za hranice do bazenu. Petula PS: Omlouvam se, nevedela jsem nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 ... tak s obědem jsi si poradila, chtěl jsem Ti napsat, že nejrychlejší je vyhlásit odtučňovací kůru, ale to by Ti asi u Ládíka neprošlo? Jinak Vám docela závidím tu blízkost toho krytého bazénu v Němcích, tak se neutopte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Kájo my zase jezdíme do termálních lázní do rajchu ! Laa an der thaya , je to sice trochu dražší ale super, jezdíme tam asi už 10 let , s bazénama u nás se to nedá srovnat, Je tam spousta vyžití jak pro dopělé tak pro děti !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Zdravím Vás, mám ještě dotaz ke srazu: plánuje se na sobotu nějaká hromadná vyjížďka? A jestli jo, tak je vybraná nějaká trasa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 ano na každém srazu je hromadná vyjížďka.Podrobnosti ti teď zatím neřeknu.Vše je zatím ve stadiu plánování.Nicméně určitě se pojede někde na nákupy vína když už budem na Moravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Výborně ...to víš no, já do teď jezdil jen na moto srazy, kde samozdřejmě vyjížďky jsou, tak jsem se chtěl jen ujistit, že to tak funguje i u Supích srazů takže se už mooc těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 ABY BYLO POŘÁD NAHOŘE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Takze jelikoz byla zima jako blazen i u nas snezilo tak jsme sedeli doma na zadku. A fakt by zadna odtucnovaci kura neprosla, ale prospela by nam oboum... Uz se na vas tesim... Dame soutez? Kdo upece nejakou vybornou buchtu?? U nas bude pect Lada. tak dobrou noc. Petula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Tak předně, aby to bylo na očích! Tak Ti díky Peťo, hned jsem to dostal na talíř, "vidíš bude péct Láďa"! Kdyby jsi nebyla to něžné pohlaví tak bych hned zadal , ale protože jsi to Ty a mne stejně nikdo nedonutí k pečení, tak posílám Jinak si myslím, že je to velmi dobrej nápad a když si představím tu 57W slivovici a k tomu dortíčky ze severní Moravy, tak to holky budete mít setsakra těžký!!! Hezký den všem a přemlouvejte všechny neupálené čarodějnice, aby nám zajistili na ten náš víkend nádherné počasí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 (editace) v kolik se tak slezem vy šváby na vranově já jen v kolik si máme s partnerkou naplánovat budíček známe ženský těm to vždy trvá ale pssst tohle nesmí slyšet jinak bude Editováno: 4. Květen 2011, autor: cajda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 nazdarek, tak jsem dorazila z prace a uz lezim v pelechu a to stvoreni tu vedle me odfukuje. Jelikoz mam pristi tyden od stredy dovcu tak ja tedy neco upecu :-D jo a Lanny ja byt tebou tak se do toho peceni pustim s plnou paradou at doma koukaji co to maji za super chlapa, ale aby jsi tam potom u toho nestal furt. Tak pa Peta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 v kolik se tak slezem vy šváby na vranově já jen v kolik si máme s partnerkou naplánovat budíček známe ženský těm to vždy trvá ale pssst tohle nesmí slyšet jinak bude Tak předběžné jsme mluvili o tom, že by jsme se měli sjet tak do deseti dopoledne. Do konce týdne dáme ještě dohromady návrhy na spanilou jízdu spojenou s obědem a možnou návštěvou vinného sklepa a připadne návštěvy nejaké kulturní památky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 (editace) Tak předně je to nutno dostat navrch To Peny/Péťa: Péťo, neboj stejně koukají jakej "parádní chlap" se to doma fláká! Starýho psa novejm kouskům nenaučíš! Editováno: 5. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Nebo motá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.