Martin35 Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Takže pár fotek od nás..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Ahojky všem, nyní jsme dorazili domů, dokoukám hokej a budu se kochat tady, zatím držme pěsti našim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 A ještě jsem zapomněl 2 kusy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Nazdárek, dámy a pánové. Už se válim doma v postely a odpočívám teda oba dva.... My jsme jeli rovnou k rodičům do Klatov a tam jsme byli ve 3 hod. Láďa bohužel cestou usínal, byl "společensky unaven" takže jsem řídila já... Bylo to uplně suprovej sraz .... No jo " TI CO TAM NEBYLI PŘIŠLI O HODNĚ". Takže Vám všem strašně moc děkuji jdu postahovat fotečky a jdu se kochat... pa Peťula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Ahoj superúčastníci srazu.Jste good parta a jsem rád,že to nakonec dopadlo dobře.Pojedli jsme,popili jsme,poblbli jsme,myslím,že spokojenost byla.Nic nebrání v tom udělat to na podzim tak jak jsme se bavili na srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Martin 35: Odeslat Dnes, 18:40 Ahoj Peťo , ten salát z tech buřtů byl výbornej, mohl bych poprosit o recept ? Dík Martin Škoda Superb 2.8 V6 elegance 142kw Buřtový salát: zálivka- 5 lžic kečupu, 3 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 3 lžičky sojové omáčky, 3 lžičky wolšestru, 3 lžičky cukru To vše smíchat v hrnečku, promíchat a dát nachvilku do mikrovlnky aby se to prohřálo. Dále nakrájet uzeniny zhruba 1/2kg, 2-3 velké cibule,3-4 kyselé okurky Vše promíchat a nakonec 1 pytlík majonézy, 1 pytlík tatarky. NEJDŮLEŽITĚJŠÍ !!!!! NECHAT ULEŽET DO DRUHÉHO DNE!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 ahoj,tak konečně se sem dostávám,abych taky něco poslal,bylo nádherně,rád jsem vás všechny zase viděl,a na podzim doufám,že to vyjde a i já se zdržím na celou dobu....bylo to super a vy všichni jste super parta Superbů a skvělých lidí...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 ahoj, přijeli jsme domu ve 2 hodiny ale hned jsme usnuli. Probudil jsem se akorád na poslední třetinu hokeje. Díky všem za další super sraz a vítám nováčky P.S.: ta snídaně mi vydržela až do večera. To jsem si dal jen kiwi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 squelleeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Pánové a kolegové musím se všem omluvit že jsme s partnerkou nedorazili ve čtvrtek mi ji odvezli do nemocnice takže jsem měl jiné starosti omlouvám se zda někomu vznikli kvůli mě problémy ale doufám že jste si to užili i bez nás snad už té mé ratolesti bude líp a brzy mi ji pustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Teď jsem došel z práce a ještě než zapadnu do postele, chci poděkovat organizátorům za super sraz. Ani jsem nevěřil že se může sejít tak pohodová banda. Moc rád jsem vás všechny poznal kamarádi a už teď se těším až to zopakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Ahoj bando, tak jsem se už dal trochu dohromady a tak sem šoupnu taky pár fotek. Zbytek pak dáme někam na nějaký server a odkaz na ně vám pošlu zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Dobrou chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 A ještě něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Pánové a kolegové musím se všem omluvit že jsme s partnerkou nedorazili ve čtvrtek mi ji odvezli do nemocnice takže jsem měl jiné starosti omlouvám se zda někomu vznikli kvůli mě problémy ale doufám že jste si to užili i bez nás snad už té mé ratolesti bude líp a brzy mi ji pustí Omluva se přijímá. Nikomu problémy nevznikly a je to v pohodě. Přejeme brzké uzdravení přítelkyně a na podzim si to třeba vynahradíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Ahojky fšem, tak jsem se konečně trochu zmátořil! Včera jsem u švéďáků usnul jak batole a ráno jsem měl na mne velmi brzy frmol! Jinak od mé Hexe mám vyřídit vřelé pozdravení a poděkování za velepříjemný víkend! Jsem nadšený z fotek od všech, já jich mám pouze 8, ale má je Romy na svém noťasu. Tak dodám později. Vilo mne dostal hned ráno a potvrzuji, opravdu jsme bratia, z tohoto je to jasné, stejné na obou stranách hranice! Myslím, že se už pomalu budeme moci začít těšit na září, co říkáte?! Davide, když se díváš na to jídlo, nezbíhaj se Ti sliny???????? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 To Lanny: ahoj , no to si piš,že ano,už kvůli tomu se tam musíme sejít v září zase ,ted jsem v práci,a když vidím ty porce.......uaua,hospůdku jsi vybral parádní,to se musí nechat,teď jsem dokoukal Lammovo koleno ,ale samozřejmně mimo jídlo to bylo celé skvělé,příště už se zdržím a zase si užijem skvělé party..... Ps:a příště bude navíc zmrzlina s Lammem,škoda,že jsme ji nestihli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 (editace) Chtěl jsem vložit nějaké obrázky a nejde mi to, dělám něco blbě, ale já na to přijdu!, tak něco málo se povedlo, ale jsou to fotky nic moc, má to na svědomí moje milá Hexe, která Vás všechny moc pozdravuje a Vilo též - je v Praze :smich:Tak jsem právě odeslal poděkování jak do rest. U Bazalů, tak i do kempu na Vranovskou pláž jménem nás všech s tím, že věříme, že je opět v průběhu září t.r. navštívíme! Editováno: 16. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Táák jsem myslel, že ještě něco přibude a ono nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 něco málo ode mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 zároveň bych se přimlouval u patřičných osob,jestli by mohl někdo založit složku srazy a všechny dosavadní co zde jsou tam přesunout.Včetně Vranova.každý si pak najede kde potřebuje a bude to přehledné. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Zapátral jsem ve foťáku a pár fotek předkládám: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Zdravím Vás všechny, tak jsem našel chvilku a stahl jsem z mobilu taky fotky, tak některé přikládám ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Nazdárek bando, zdravím všechny ... teda ty fotečky jsou uplně úžasné...Nejlepší na tom je fakt to jídlo... já mam dneska v práci volno takže se jdu flákat. krásný sluneční den Vám přeje Peťula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Pěkné,pěkné to jídlo vypadá velmi jedle a ohěn mmmh ,hezký relax a to je vždy fajn ,škoda,snad příště dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.