jurdadavid Vloženo 27. Duben 2011 Vloženo 27. Duben 2011 Tak jsem si konecne sehnal cerny interier i s elektrikou jen na prednich dverich + sedačky všechno až na to že mam combi a dily mam z kratke. Pan od ktereho jsem je sehnal mi však ukázal že ty díly co jsem koupil z kratke se daji orezat. V te spicce na konci asi o 1cm a pry zatmelit a nabarvit. Nejak nevím, ale pak by mi chyběly ty černé tapece a kde sehnat jen zadní že... 3lo by to seříznout a "dodělat", dotmelit a přebarvit? Jinak ty tapece musi sedět ne? Jo a kde sehnat ty plasty vedle sedaček v černé barvě do combi? takove ktere vedou kabelaz na jedne strane ??? Díky Citovat
Jehla23 Vloženo 28. Duben 2011 Vloženo 28. Duben 2011 Možná jsi se měl nejdřív zeptat a pak koupit a mělo by to sedět si myslím, ořezat jde všechno.. jinak tady na fóru by jsi to v bazaru měl najít Citovat
jurdadavid Vloženo 28. Duben 2011 Autor Vloženo 28. Duben 2011 Ja se nemusel ptat, vedel jsem predem ze nepasuji, ale ty tapecy byly v "sade" s celocernym introsem, tak proc to tam nechavat? Ok sezenu combikovske :-D A nema nekdo prosím foto černého interieru s šedým kobercem? nechce se mi ho predelavat... :-/ ale to aj kto bude vypadat si nedovedu predstavit :-D Citovat
Jehla23 Vloženo 28. Duben 2011 Vloženo 28. Duben 2011 Aha, tak to jo. Já mám černej koberec a šedej interiér..tak ti nepomůžu Citovat
jurdadavid Vloženo 29. Duben 2011 Autor Vloženo 29. Duben 2011 tak udelam kontrast k tve kombinaci sedy koberec a cerny interier :-D Dík, sehnal jsem combi. A co ted ale s tim starym interierem...? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.