Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kluci kdyz napichli auti na Pc tak to napsalo "Ventil regulace teploty(cirkulace)"

Climatronic divne cvaka takovy jemny,neprijemny zvuk :feve:

Nevite co sim ???

Mám to samé,dělají to servomotory klapek.Takže vyměnit,vag ti napíše přesně která to je,pak asi škoda,protože jinde jsem na ně nenarazil,můj motor teplostudené klapky stál 4050,-Kč s DPH.Výměna docela opruz,musí se rozebrat celé topení.Příjemnou zábavu.

Vloženo
Tak zitra se optam to je zase ranec :( .....

Takze ti to dali cele ve skode nebo si to dal doma sam ???

taky sem mel vadny servomotor na klima.Rozebral vycistil potenciometr uvnitr a beha to uz pul roku.A mam to zadarmo :palec2:

Vloženo
Tak zitra se optam to je zase ranec :( .....

Takze ti to dali cele ve skode nebo si to dal doma sam ???

Sám jsem to nedělal,dělal mi to můj mechanik,ale díly jenom ve Škoda,nebo možná někde v německu WV,ale ta cena bude přibližně stajná.Druhovýroba se asi nědelá,nebo jsem to nikde nenašel.Možná to bude dělat Bosch,ale to je asi jedno.Doma bych se o to asi nepokoušel,musí se rozebrat středový tunel a topení.Je toho docela dost akdyž nevíš kam sáhnout,trvalo by to asi dlouho.Mechanik to ,měl za den hotový.Teď mě čekaj ješte dva,pak dám vědět jak to dopadlo.

Vloženo
J-novis:od kud jsi ???sehnal sem ho za 1000,- myslis ze by mne ho namantoval.......

Mifi:od kud jsi,myslis ze kdybych prijel ze by si to zkouk ????

Domazlice

Vloženo
Mifi to je 250km ode me :doh

Zeptam se v servise u kamose pak uvidim....

ja nevedel od kud si ;) ale vidim tento klub ze sou vsichni ode mne silene daleko morava atd.Ja sem spis u nemecka :p

Vloženo
Asi koupim na vraku za 1000,- a dam ke znamemu co dela vw..... :)

Mifi:u me taky nikdo nejezdi,jen sama Praha a Morava...... :)

Já jsem z prahy,ale nemontovaljsem to,není to ale nic těžkého,stačí vyndat kaslík a zespodu topení na dva šrouby motor,vyměnit a je to.Kde na vraku jsi ho sehnal?

• o 3 týdny později...
Vloženo

Koupil jsem ve Vršovicích celé topení za 2500,-,včetně všech motorů,ventilátoru,výparníku a topení,vyměněny všechny motory a ventilátor,ten už mi pískal a bylo špatné ložisko.Provedeno základní nastavení vagem a klima mi pořád zlobí,po ujetí cca 50km,to přestane foukat a klapka je zavřená.Potvrdila se nejhorší možnost,asi to bude řídící jednotka,tedy ten Climatronik.Zkusím ho vyměnit a uvidím.Jinak mám ještě jednou všechny motory,protože ty staré jsou otestované a funkují dobře.Třeba se budou hodit?

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Zdravím všechny,mám problém s klimatizací u Supa,krásně fouká,ale po ujetí asi 30-50 km,přestane foukat.Když nastavím ventilátor na plno,tak se točí jako blázen a z výduchu nic nefouká.Musím přepnout na eco a když začne jít z výduchu vzduch,zpátky na auto a fouká zase chvíli normálně.Vag nehlásí žádnou závadu.Pokud jste to už někdo řešil,prosím poraďte.Vyměněny všechny servo motory,vrtule na chladiči,climatronic a pořád stejný.Už jsem bezradný a nevím,čím by to mohlo být. :help:

Omlouvám se,asi to sem nepatří,ale v supech mi zatím nikdo neporadil,tak to zlouším u vás,klima funkuje snad všude stejně!!

Editováno: , autor: j-novis
Vloženo
Zdravím všechny,mám problém s klimatizací u Supa,krásně fouká,ale po ujetí asi 30-50 km,přestane foukat.Když nastavím ventilátor na plno,tak se točí jako blázen a z výduchu nic nefouká.Musím přepnout na eco a když začne jít z výduchu vzduch,zpátky na auto a fouká zase chvíli normálně.Vag nehlásí žádnou závadu.Pokud jste to už někdo řešil,prosím poraďte.Vyměněny všechny servo motory,vrtule na chladiči,climatronic a pořád stejný.Už jsem bezradný a nevím,čím by to mohlo být. :help:

Omlouvám se,asi to sem nepatří,ale v supech mi zatím nikdo neporadil,tak to zlouším u vás,klima funkuje snad všude stejně!!

základní nastavení provedeno ?

Vloženo
pokud jsem to dobře pochopil tak přestane foukat z průduchů ne ?

Náplň je doplněná,základní nastaveníprovedeno asi už osmkrát a pořád stejný.Pochopil jsi to správně,nic nejde z výduchů,jako by se zavřela nějaká klapka,nebo co?Fakt už jsem z toho zoufalý,řeším to už asi měsíc a pořád nic.Už mám v autě skoro novou klimu a pořád stejný.I kompresor dává správně,vše změřeno.

Vloženo
Náplň je doplněná,základní nastaveníprovedeno asi už osmkrát a pořád stejný.Pochopil jsi to správně,nic nejde z výduchů,jako by se zavřela nějaká klapka,nebo co?Fakt už jsem z toho zoufalý,řeším to už asi měsíc a pořád nic.Už mám v autě skoro novou klimu a pořád stejný.I kompresor dává správně,vše změřeno.

No tak když nic nejde s výdechů tak asi něco s ventilátorem .. a to nejde se žádného nic... ??? zda se motor točí tak to foukat musí někam...

Vloženo
No tak když nic nejde s výdechů tak asi něco s ventilátorem .. a to nejde se žádného nic... ??? zda se motor točí tak to foukat musí někam...

To my je taky jasný,že to někam foukám,otázka je kam?Nevím v čem je problém,protože když jezdím jenom krátké vzdálenosti,tak problém není,ale jak vyrazím někam dál,zachvíli to přestane foukat.Jako by se něco zavřelo a nic.Nejde to ani na manuál,ani na auto.Pokud přepnu na ECON,za chvíli začne jít z výduchu vzduch a zpátky na auto a zase fouká.

Vloženo
i to přijde na omezovací klapku co je na vstupu že se zavře ale už se jí nechce zpět

a nebo ten ventilátor nějak blbne

To už mě taky napadlo,ventilátor je vyměněný,repasovaný a chodí,ale možná ta klapka,že se mějak skřípne.Pak je ale divný,že to nepíše vag,protože by přece zastavila motor a to už ta řídící jednotka pozná.Nevím,odvezu někam do servisu,ale ve Škoda taky neví.Já mám doma ještě jedno celé topení,ale nevím,kdeje ta omezovací klapka,zkusím to rozebrat a uvidím.

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...