Casy Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Nefunguje mi parkovací asistent, Vag píše chybu 01549-Napájení snímačů pomoci při parkování-zkrat na kostru a díky tomu mi dál vyhazuje další čtyři chaby ke všem čtyřem snímačům, že je u nich zkrat na kostru. Chyby 01545-48. Neví někdo , kde je chyba? Parkov. asisten je napojenej do pojistkovýho boxu, na jakou pojistku? Dočetl jsem se , že asi na 15( to jsou stěrarače), ale ty my jdou, poradtě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Pojistka není 15,ale měla by to být 12.Nejspíš máš prodřený kabel k řídící jednotce.Ta je umístěná vlevo vzadu na blatníku pod bočním krycím kobercem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Pojistka není 15,ale měla by to být 12.Nejspíš máš prodřený kabel k řídící jednotce.Ta je umístěná vlevo vzadu na blatníku pod bočním krycím kobercem. Myslíš kabel od park. čidel směrem k řídící jednotce? TO by mohlo být reálnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Ano,jde o kabeláž od čidel k řídící jednotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 25. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Tak jsem vyměnil řj za novější , rok 2006, chyba čidel po vymazání již nevyskakuje, dal jsem novou kabeláž od řj ke všem čidlům, s řj se normálně spojím, ale chyba 01549 pořád vyskakuje, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.