Bogdan Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Jako řidič jsem si koupil 1.7. MF Dnes Po prostudování jsem si zkoušel dát zkušební test u kterého jsem bohužel pohořel u 18 otázky. Zkuste vyřešit 18 otázku a porovnejte ji s výslekdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Hmm, taky jsem pohořel, c je správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 jj, to jsem taky dával manželce vyřešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Ty voe, to je otázka pro blondýny, teda spíš ta správná odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 no to jsou veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 To je divne, tam zadne C neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Sakra taky spatne :-( daval jsem A ... ale je to dost nejasnej obrazek ... muze to byt klidne i B .... a nakonec je to C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 A to byla zrovna jediná otázka na kterou jsem v tom textu kouknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.