Přejít na obsah

Bogdan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Bogdan

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ten to problém jsem taky ze začátku řešil, ale už s tím víc jak rok jezdím a nic se neděje.
  2. TAk jsem se konečně po 2 dnech dostal k počítači, řešil jsem totiž problém: S tím zbytkovým proudem to bude asi pravda, ale myslím že to nemá smysl řešit, protože svítivost těch led. žárovek je dosti slabá. Ale někdo to vyzkoušet musel. Přidávám foto diod, o kterých jsme se tady bavili:
  3. TAk jsem pořídil pár fotek. Ale bohužel jen ve tmě, dřív jsem to nestihnul. Foto normálních žárovek: Diodové žárovky 1 normální a jedna diodová žárovka Tady je foto žhavení leddiod i při vytáhnutém klíčku, pod světlem Zase žhavení leddiod ve tmě A zkoušel jsem to s připojením žárovky, leddiody okamžitě zhasnou. S tím připojením normální diody nás to už napadlo, ale výsledek je pořád stejný.
  4. Tak jsem to byl změřit a naměřené napětí bylo max. 0.05V, což je nic. Při zkoušení diod jsem si všiml, že když připojím + pól na diody a když chytím - pól do ruky a druhou rukou se dotknu druhého pólu diody tak už to stačí diodám aby se rozsvítily.
  5. Mám vzadu čirou optiku a dnes jsem si koupil leddiodové žárovky do brzd. světel. Po namontování žárovek jsem ale zjistil, že i při povolení brzdy a vypnutí všech zařízení a vytáhnutí klíčku, diody pořád jemně svítí. U normálních žárovek to nedělá. Už jste se s ním někdo setkali?
  6. s těma s tínama si mohl víc pohrát!
  7. Jako řidič jsem si koupil 1.7. MF Dnes Po prostudování jsem si zkoušel dát zkušební test u kterého jsem bohužel pohořel u 18 otázky. Zkuste vyřešit 18 otázku a porovnejte ji s výslekdy.
  8. JJ To je synovo fórum!!!
  9. Nemohli byste mi sehnat fabie v dobrým rozlišení????? Vždycky jsou buď rozmazané nebo daleko!!! Když nějaké seženete domluvím Vt!!!
×
×
  • Vytvořit nový...