pista6 Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Tak jsem si vyměnil kliky na Oct II combi za blikající cena klik 1999+120poštovní Práce 1celý den Cena za práci jedni dveře 500kč +2.d 500kč+ 3.d 500kč+4.d 500kč a pak 500kč na nové cvoky na tapacír staré se ulamují nebo popraskají a drobný materiál šrouby na upevnění plechu vrták, pásky na stáhnutí kabelu cca 2500kč tapacír je potřeba opatrně sundat vyvrtat nové dírky na šrouby pak odvrtat všechny niti co drží plech,odpojit veškerou kabeláž . odšroubovat šroubek ze strany co drží krytku madla povolit cca 5krát a pak ji vytáhnou jedná se o krytku co je vedle kliky povytáhnou kliku malinko odpojit pojistku z lankem na kliku a pak kliku vytáhnou jde to dost blbě na nových klikách nejsou těsnicí gumy prohodit ze starých. nějaké foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 A to se ti jako líbí??? Kdyby to bylo aspon v barvě, ale tak to je jako pěst na oko... Navíc když zapneš to blikání tak to bude jako v cirkusu. Nebo to máš zapojené na blinkry a jsou to přídavné boční blinkry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 3. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 (editace) černá je normální a stříkat to budu až to se málinko ošoupe a dá se to zapojit na blinkry nebo pak když sou otevřené dveře nebo co budete chtít Jo a je to kuli bezpečnosti když máte prcka auto je líp viditelné jsou tam led diody max 3W není potřeba zásah do VAG. Tak kluci bacha než to koupíte, a od koho sou tam několik vad 1. začali se uvnitř rosit a pak skrat špatně těsní nebo nevětrá 2. po měsíci praskla jedna klika, pak dalším ,po týdnu druhá a teď třetí praskla 3.bud sem dostal špatnou sadu nebo nevím 4.Kdo je výrobce mi nik nevěděl říct ať to sním řeším 5.zatím to mi řešíme výměnou po kusech jak to odchází u prodejce kde sem to kupoval [/font][/size][/b] Editováno: 16. Červen 2011, autor: pista6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.