roman265 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 mate nekdo zkusenosti s kolama RSW ? vypadaji pekne aj cena neni spatna, ale jestli to nejsou nejake mrdky. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 záleží kde jezdíš, je to měkký jak eidam:) takže jestli hodně Praha či jiný město s kolejema tak podle mě každý rok rovnání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman265 Vloženo 3. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 jajj, takze setrit na tomasony TN4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Je to Čína no... ale záleží také na gumě, můžou odjezdil hodně, pokud bude menší průměr ráfku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman265 Vloženo 3. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 jedny tam byly podobne tim TN4kam, mam bilu octavu mate nejaky navrh co by sluselo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Jakou velikost kol vůbec teda chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 moc je nešetřím (nevymetám teda každou díru a že jich v okolí je) , po roce užívání, letos prakticky nebyly potřeba vyvažovat... zatím spokojenost, budoucnost ukáže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman265 Vloženo 3. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 asi 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Máš aktuál foto auta? Co třeba originál Spidery z RS? Jinak 17" je velice dobrá volba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman265 Vloženo 3. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 normal kombik s cernyma sklama. premyslel jsem o nich nebo premyslim, ale uz je to take okoukane obycejnejsi. ale zas jistota kvality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 http://auto.aukro.cz/alu-kola-aez-xylo-7x17-i1585762063.html http://auto.aukro.cz/4x-skoda-originalni-lita-kola-trinity-7jx17-i1586500024.html Je toho hafo co by slušelo. S těma Spiderama Ti rozumím. Pokud je zatmaveno, slušely by i černý kola, dle mého názoru v matné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman265 Vloženo 3. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 ty aeztka nejsu spatne pripadly mi obycejne ale ta fotka z boku je pekna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Kamarád je měl na M3 v 18" a fakt super kola, co se týče vzhledu. Mají moc pěknou lesklou sttříbrnou. A cena je supr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman265 Vloženo 3. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 tak rsw kaslu kdyz to su chiny a budu vybirat daall... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 (editace) Mám už druhý a vymetl jsem s tím pěkných pár děr, obrubák apod. ted jsem je zrovna kontroloval na sezónu a nehází ani ťuk. Ve VW je cpou i na nový auta, vzhled kol je 1A, cena luxus, a jsou lehký,což je taky plus. Jediný co se s nima nesmí je jezdit v zimě, jak se dostane pod lak sůl,tak je může začít žrát,ale je dva roky záruka a vymění je bez problému za nové. Editováno: 3. Květen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman265 Vloženo 8. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 tak teda nevim do ceho jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman265 Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 RSWčka nezapisu do TP ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 17" nzapíšeš do OCt 1 a je jedno jaký máš kola, jestli origo,nebo RSW. To není o kolech,ale o Rozměrech,schválených výrobcem auta pro daný typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) @juke.box - člověk by řekl,že se snad nenajde nikdo na fóru,kdo by nevěděl,že některá kola rozměrů nad rámec stanovený výrobcem vozu samozřejmě zapsat zcela legálně jdou. Tak prosím Tě,nemystifkuj ostatní tvrzením,že zapsat nejdou,když o dané problematice zřejmě víš málo,nebo spíš nic Mimochodem,nejenom 17",ale i 18" a dokonce by se asi našla i 19". @43roman265 - RSW mezi těmi,která by zapsat šla nejsou Editováno: 9. Květen 2011, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) Mikl. Nic ve zlým,ale mystifikuješ tady přinejmenším asi možná ty. Na O1 Kombi nenapíšeš legální cestou ani originál spidery 17" a o nějakých 18" si můžeš nechat leda tak zdát, alespoň u nás, v královéhradeckém kraji. Možná tam u VÁS to lze. Takže mi teda zděl ten postup,jak zapsat na daný typ auta alespon 17" spidery. To by zajímalo hned několik lidí tady na fóru, kterým se to nepovedlo ani po známosti. Editováno: 9. Květen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 @juke.box- tak určitě ne ve zlém,to v žádném případě Jenom je dobré zásadní rozhodnutí a stanoviska prezentovat podložené znalostmi. To,že někdo někde napsal nebo řekl,že to zapsat nejde a ty to prezentuješ dál ještě neznamená,že je to pravda. Osobně má zapsané ráfky 7x17,8x18 a 8,5x18 a to zcela legálně.Zdůrazňuješ kombi,nechápu proč,je to zcela irelevantí,protože to co jde zapsat na liftbeck,jde i na kombi.Tvoje odvolání na kola doporučená výrobcem postrádá opodstatnění.Každý výrobce aftermarketového příslušenství si homologace nechává vystavovat sám bez ohledu na výrobce auta a sám nese plnou zodpovědnost za svůj výrobek.Podle Tvé logiky by jsi na auto nemohl dát nejenom kola,ale vůbec nic,co výrobce vozu neschválí.A to jistě sám uznáš je blbost. Spidery neřeš,kola z originálního příslušenství jsou zcela jiná kapitola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) No já jsem se ale bavil o Spiderech 17" (když se podíváš zpět, tak o jiných kolech jsem se nezminoval) a to mám podloženeé znalostmi a zkušenostmi jiných lidí,. Pořád jsi mi nevysvětli,na čem to visí. Výrobce kol je jedna věc,rozměr je druhá. V TP máš přeci jen rozměr a ne že to může být jen Dotz Hanzo ..atd. Kombi jsem zmiňoval proto, že např. RS Liftback má v TP 17" ale RS kombi má už jen pouze 16" . Napiš ve zkrtace ten postup,jak to nechat dopsat. Dík Editováno: 9. Květen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) 17" nzapíšeš do OCt 1 a je jedno jaký máš kola, jestli origo,nebo RSW. To není o kolech,ale o Rozměrech,schválených výrobcem auta pro daný typ. Odpovídal jsem na tohle,o Spiderech jsi začal psát až v dalším příspěvku. EDIT: No já jsem se ale bavil o Spiderech 17" (když se podíváš zpět, tak o jiných kolech jsem se nezminoval) a to mám podloženeé znalostmi a zkušenostmi jiných lidí,. Pořád jsi mi nevysvětli,na čem to visí. Výrobce kol je jedna věc,rozměr je druhá. V TP máš přeci jen rozměr a ne že to může být jen Dotz Hanzo ..atd. Kombi jsem zmiňoval proto, že např. RS Liftback má v TP 17" ale RS kombi má už jen pouze 16" . Napiš ve zkrtace ten postup,jak to nechat dopsat. Dík Jestli Ti jde o spidery,nebo jakákoliv jiná kola z příslušenství,tak ty opravdu nejdou. V TP,pokud je zápis provedený v souladu se směrnicí MDČR je zapsán typ ráfku včetně všech rozměrů a názvu a doporučených pneumatik. To,že praxe je úřad od úřadu různá je věc druhá. http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Zapis_rafku_a_pneumatik/ http://gutachten.bmf-application.com/ronal/r42/41119525-100-5-57-35-.pdf http://gutachten.bmf-application.com/ronal/r48/40363502-100-5-57-35-.pdf Editováno: 10. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) Oki,to jsem potřeboval vědět Ty když máš v TP 7x17" ,mohl by jsi ty tam dát i ty spidery,aniž by byl problem? Editováno: 9. Květen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) Já nevím jestli si rozumíme Ani já dát legálně Spidery nemůžu,protože zrovna u ráfků 7x17 ET35 mám zápis provedený naprosto v souladu s postupem a mám tam uvedeno číslo ráfku a i název DEZENT E. Naopak jedny 18" mi zapisoval blbec(k mému štěstí)a zapsal pouze 8x18ET32,pneu 22540R18,víc nic,tak 18ky si můžu nasadit jaký mně napadnou v tomto rozměru. Editováno: 9. Květen 2011, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.