-honza_ Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 chce si to víc pohrát s diagnostikou.. cukat to může i proto, že je blbě regulován tlak turba... pokud ti to padá pravidelně tak se to na diag může někde projevit.. ten vstřikovač se da proměřit.. občas tam odejde solenoid.. a nebo to muže byt i tou kabeláži... může být i prasácký chip.. ale to jde i poznat přibližně z logu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grounstoun Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 David Manek: Soused takhle nechával chipovat víc aut a měl s nimi dobrý zkušenosti, přeci jen se v tom docela pohybuje. Proto jsem se tímhle směrem ani moc nezaobíral, ale je možný, že to může být tím. Zeptám se ho, co to bylo za společnost a zda nezkusíme nahrát zpět původní mapu, myslím, že ji někde má uloženou. -honza_: Škoda, že jsem si neopsal čísla chyb a v pátek už to žádný nehlásilo. Každopádně to "cukání" nebo "škubání" se projeví pravidelně nad cca 2500 ot, to už jsem si vyzkoušel. Tenhle týden s tím už do práce jezdit nebudu a chtěl bych to nechat někde opravit. Co jsem slyšel, tak při nájezdu 277tis.km už vstřiky testem neprojdou, i když jsou "dobrý". Vy byste mi tu mohli někoho doporučit? Zkouším teď najít někoho, kdo tomu opravdu rozumí a podíval by se na to. Nechce se mi to dát někam do servisu, protože mám už zkušenost s výměnou alternátoru, když se mi totálně vybila baterka a auto v noci přestalo svítit, přestal jít posilovač atd. Tehdy mi taky jeden automechanik vyměnil alternátor a já později zjistil, že ten původní je v pořádku, protože se závada opakovala a nakonec to byl nějaký kablík k alternátoru pro jeho "buzení", prý to je častá závada, protože tam jsou ty kablíky natěsno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Přátelé okřídleného šípu, tak mi to také poškubávalo a ve finále to jelo na tři válce. Pomohla výměna vedení elektriky v hlavě ke vstřikovačům - u mne byla závada na prvním válci. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grounstoun Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Radomír: Jj, myslím, že jsi to sem i někam psal. Taky mi to hlásilo závadu na prvním válci (zkrat). Už mám domluvený termín příští úterý s jedním šikovným automechanikem. První, na co se podíváme, bude to vedení elektriky a případná výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Příteli okřídleného šípu, pro: Grounstoun, to bude určitě ono. Kolik má roků ta Tvoje a nemyslím tím manželku? Ta moje má dvanáct - taková puberťačka to je. Semo tamo už zlobí. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grounstoun Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Radek: Já doufám, že to bude ono, nerad bych měnil vstřik. Ale nejsem si tím tak jistý, protože se to projevuje pravidelně nad 2500 ot, což si nemyslím, že bude vedením elektriky. Jinak mám Fabii I 1.9 TDI PD 74kW z roku 2002 přečipovanou na cca 95kW. Najeto mám cca 277 tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Příteli okřídleného šíp, pro: Grounstoun,ty projevy Tvého automobilu, dělá to okamžitě, třeba když vyjedeš, či až po určité době - zahřátí motoru? U mne: pokud jsem nastartoval a jel nějakou dobu tak motor šlapal OK. Až se začal zahřívat, po cca 10km, začalo vynechávání. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grounstoun Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Radek: Jezdil jsem do práce raději jiným autem, tak jsem neměl možnost vyzkoušet. Až včera, když jsem vezl auto k mechanikovi. Zkusil jsem po cca 5 km motor vytočit ke třem tisícům a začalo zase škubání. Každopádně, když jsem dojel k automechanikovi, tak jsem nechal auto stát s nastartovaným motorem a nevím, na co přesně sahal, ale motor začal "škubat", takže to bude asi nějaký vedení elektriky. Budu moudřejší až o víkendu, kdy si mám pro auto přijet. Pak dám vědět, co to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos19 Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Dobrý den prosím vás mám takový problém nastartuje a motor jse sklepe jde na tři válce, při jízdě někdy běží normálně ale většinou na tři a o spotřebě ani nemluvím.Druhy problém je to ze se auto nechce připojit na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.