Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosim vas kto mal skusenost s timto problemom: otacky pri radeni nejak ostavaju visiet - alebo len pomali klesaju ale ked zoslapnem plyn. pedal tak sa to upravi ale nieje to ono . Je to Fabia 1.2 htp 47kw. ma 160tis. km.

Buď máš nějaký problém s potenciometrem v pedálu plynu, nebo hloupne soft v ŘJ motoru. Víc myslím řekne elektronická diagnostika, pokud možno pod zátěží = za jízdy.

Maš špatne nastaveny spojkovy spinač. Ja som to mal raz a jeden kamoš to mal tiež a pochodili všetky značkove s. a nastavil som mu a ok.

Hladal som zavadu dva dni vymenil som snať všetko od klapky po RJ kym som to našiel.

• 2 týdny později...

zdravim mam skoro stejnej problem s otackama.dela mi to pri pridani plynu na volnobeh otacky vyjedou nahoru chvili se drzi a jdou dolu a taky za jizdy se zarazenou rychlosti kdyz pustim plyn tak se otacky drzi a pak spadnou jako by to jelo chvili na tempomat.motor 1.2 47kw.

gepoj, a už jsi někdy čistil klapku a dělal její základní nastavení?

gepoj urob zakl. nast. spojkoveho spinača čiže vybrať a vložiť znovu. Deň pobehať. Keby to nahodou robilo dalej tak mi napiš SZ.

klapka byla cistena pred necelym mesicem a taky nastavena.ten spojkovy spinac jsem rovnou vymenil vcera za novy.kdyz sem ho vyndaval tak mi prisel ze byl zaseklej ale uz jde dobre.neco jsem vcera najezdil dnes rano cesta do prace a z prace domu zatim to vypada dobre otacky jsou v normalu minimalni bezne vykyvy nezli to bylo predtim.jeste uvidim dal co a jak to pujde.kdyby neco tak napisu.dekuji za rady.

Bude to dobre uvidiš. Keby sa to ale nahodou opakovalo u noveho spinača tak napiš.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.