Krumak Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Prosim vas kto mal skusenost s timto problemom: otacky pri radeni nejak ostavaju visiet - alebo len pomali klesaju ale ked zoslapnem plyn. pedal tak sa to upravi ale nieje to ono . Je to Fabia 1.2 htp 47kw. ma 160tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Buď máš nějaký problém s potenciometrem v pedálu plynu, nebo hloupne soft v ŘJ motoru. Víc myslím řekne elektronická diagnostika, pokud možno pod zátěží = za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 a klapku už ti někdo čistil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Maš špatne nastaveny spojkovy spinač. Ja som to mal raz a jeden kamoš to mal tiež a pochodili všetky značkove s. a nastavil som mu a ok. Hladal som zavadu dva dni vymenil som snať všetko od klapky po RJ kym som to našiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gepoj Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 zdravim mam skoro stejnej problem s otackama.dela mi to pri pridani plynu na volnobeh otacky vyjedou nahoru chvili se drzi a jdou dolu a taky za jizdy se zarazenou rychlosti kdyz pustim plyn tak se otacky drzi a pak spadnou jako by to jelo chvili na tempomat.motor 1.2 47kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 gepoj, a už jsi někdy čistil klapku a dělal její základní nastavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 gepoj urob zakl. nast. spojkoveho spinača čiže vybrať a vložiť znovu. Deň pobehať. Keby to nahodou robilo dalej tak mi napiš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gepoj Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 klapka byla cistena pred necelym mesicem a taky nastavena.ten spojkovy spinac jsem rovnou vymenil vcera za novy.kdyz sem ho vyndaval tak mi prisel ze byl zaseklej ale uz jde dobre.neco jsem vcera najezdil dnes rano cesta do prace a z prace domu zatim to vypada dobre otacky jsou v normalu minimalni bezne vykyvy nezli to bylo predtim.jeste uvidim dal co a jak to pujde.kdyby neco tak napisu.dekuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Bude to dobre uvidiš. Keby sa to ale nahodou opakovalo u noveho spinača tak napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.