tomass Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Kupil som predne sedadla a nemaju bocne plasty. Pomoze mi niekto a napise mi vyrobne cisla tychto plastov? Aby som ich vedel objednat.Vpredu mam odkladacie schranky takze len tie bocne. sSu ciernej farby a vodicova je nastavitelna.Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 A jake sedacky jsi koupil, ze nemaji bocni plasty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Kupil som tie co tu ponukal Manolo.Zistil som to az pri kupe. Je pravda,ze to mohol v inzerate spomenut.No neriesim to.Radsej si uzivam nove moznosti vodicovho pracoviska Snad ma to finacne nezrujnuje Nemam ani sajna kolko to moze stat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 No vetsinou ty plasty nejsou tak strasne drahy... Objednaci cisla sice nevim, ale normos zajdi do skodovky a rekni jim, co chces, oni budou vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Dakujem hodny pane,ale som sa chcel vyvarovat nejakemu nedorozumeniu. Ked som si objednaval prave zrkadlo z anglickej verzie tak mi najprv prislo lave anglicke. a to som ziadal nech pozru cisla v etke!! Diagnozy!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Aha Tak to fakt bude lepsi tam zajit, az budes mit cisla Kluci ti je sem urcite napisou A chybi ti na obou sedadlech? A na obou stranach? Nebo jen na jedne strane sedadla/sedadel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Na obidvoch plus plastove krytky na kolecka co nastavuju uhol opreradla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 no to byl teda KAUF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Tak som si dnes zavolal do Skodovky.Bocne plasty v ciernej farbe 250sk za kus.A krytky na kolecka 120 sk za kus.Dobre nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.