Publikováno Červenec 5, 200619 r Kupil som predne sedadla a nemaju bocne plasty. Pomoze mi niekto a napise mi vyrobne cisla tychto plastov? Aby som ich vedel objednat.Vpredu mam odkladacie schranky takze len tie bocne. sSu ciernej farby a vodicova je nastavitelna.Dakujem.
Červenec 5, 200619 r Autor Kupil som tie co tu ponukal Manolo.Zistil som to az pri kupe. Je pravda,ze to mohol v inzerate spomenut.No neriesim to.Radsej si uzivam nove moznosti vodicovho pracoviska Snad ma to finacne nezrujnuje Nemam ani sajna kolko to moze stat.
Červenec 5, 200619 r No vetsinou ty plasty nejsou tak strasne drahy... Objednaci cisla sice nevim, ale normos zajdi do skodovky a rekni jim, co chces, oni budou vedet
Červenec 5, 200619 r Autor Dakujem hodny pane,ale som sa chcel vyvarovat nejakemu nedorozumeniu. Ked som si objednaval prave zrkadlo z anglickej verzie tak mi najprv prislo lave anglicke. a to som ziadal nech pozru cisla v etke!! Diagnozy!!
Červenec 5, 200619 r Aha Tak to fakt bude lepsi tam zajit, az budes mit cisla Kluci ti je sem urcite napisou A chybi ti na obou sedadlech? A na obou stranach? Nebo jen na jedne strane sedadla/sedadel?
Červenec 6, 200619 r Autor Tak som si dnes zavolal do Skodovky.Bocne plasty v ciernej farbe 250sk za kus.A krytky na kolecka 120 sk za kus.Dobre nie?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.