Sponty Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Zdravím, dnes mi začalo auto cukat při rozjezdu na 1. rychlostní stupeň. Když je spojka v záběru tak ještě OK, ale když jí už skoro pustím tak to zacuká a auto se celý zaklepe, je to docela nepříjemný. Dost sem tady o tom četl a hodně se tu píše, že to dělá, když odchází setrvačník, ten ale na volnoběh když si poslechnu motor vůbec nebouchá. Mám najeto zatím 75tis km tak mi to přijde docela brzo, nemůže to být třeba jenom spojka (lamela) ? Jedná se o 1.9TDI 77kw 2007rv., sem druhý majitel, je to auto po ženský, koupeno v Německu, tak že by to bylo po ní takhle, že s tím neuměla jezdit ? Zítra s tím jedu do servisu k mému mechanikovi, aby se s tím projel a podíval se na to. Co myslíte vy ? čím to může být ? Mám to auto asi měsíc, najel sem s tím zatím asi 3000km tak mě to docela štve, že už to bude chtít asi nějakou investici :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Něco podobného mi také dělá. Přišel jsem ale na to, že pokud ji pouštíš s citem a pomalu tak je vše OK. Ona může jen být špatně opraná spojka (pokud říkáš, že je to po ženské). Ony rádi stojí na spojce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sponty Vloženo 6. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Jo jenže ono se pokaždý rozjet s citem nejde, někdy prostě musíš vystřelit ) dneska se s tim projel můj mechanik a říkal že to může být začínající stervák, ale že by to zatím vubec neřešil, že to udělá jenom někdy a neni to nic hroznýho. Tak uvidíme,zatím budu jezdit a modlit se aby se to třeba zlepšilo nebo aspon nezhoršovalo ) i tak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.