Přejít na obsah

Cukání při rozjezdu


Sponty

Doporučené příspěvky

Zdravím, dnes mi začalo auto cukat při rozjezdu na 1. rychlostní stupeň. Když je spojka v záběru tak ještě OK, ale když jí už skoro pustím tak to zacuká a auto se celý zaklepe, je to docela nepříjemný. Dost sem tady o tom četl a hodně se tu píše, že to dělá, když odchází setrvačník, ten ale na volnoběh když si poslechnu motor vůbec nebouchá. Mám najeto zatím 75tis km tak mi to přijde docela brzo, nemůže to být třeba jenom spojka (lamela) ? Jedná se o 1.9TDI 77kw 2007rv., sem druhý majitel, je to auto po ženský, koupeno v Německu, tak že by to bylo po ní takhle, že s tím neuměla jezdit ? Zítra s tím jedu do servisu k mému mechanikovi, aby se s tím projel a podíval se na to. Co myslíte vy ? čím to může být ? Mám to auto asi měsíc, najel sem s tím zatím asi 3000km tak mě to docela štve, že už to bude chtít asi nějakou investici :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jenže ono se pokaždý rozjet s citem nejde, někdy prostě musíš vystřelit :)) dneska se s tim projel můj mechanik a říkal že to může být začínající stervák, ale že by to zatím vubec neřešil, že to udělá jenom někdy a neni to nic hroznýho. Tak uvidíme,zatím budu jezdit a modlit se aby se to třeba zlepšilo nebo aspon nezhoršovalo :)) i tak díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...