Lajosch Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Zdravim pánové, stala se mi nedávno taková nemilá věc. Vezl jsem sekačku na chatu a v kufru se mi rozlilo trochu benzínu, protože kanistřík co jsem vezl netěsnil a převratil se, nevylilo se ho moc ale smrad v autě z toho neskutečný. Vyndal jsem koberce z kufru i boční obložení a drhnul jsem to kartáčem proplachoval vodou, nic nepomáhá. Auto mi stojí vedle domu s pootevřenými zadními okénky, pořád to tam prostě smrdí. Nevim vůbec co s tim. Mám pocit že to v autě nasaklo uplně všechno :-( Nemáte s tim někdo zkušenosti jak se toho zbavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Nenateklo ti něco benzínu dolu pod rezervu? Benzín se sice vypařil, ale pokud jsi to neutřel tak to pořád smrdí. Pokud by ti to hodně vadilo, tak ti nezbude nic jiného než koupit do auta stromeček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Navím, jestli to zabere na benzín, ale za možná tam najdeš radu: http://lifehac.kr/iRayca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.