Marcus1990 Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 zdravim borci myslite ze tenhle predni naraznik http://www.autodoplnky.cz/vyprodej/vyprodej-predni-naraznik-evo-skoda-fabia-s136640637 mi pujde na moji skoda fabia rok vyroby 2000?dik za radu a za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Jo pujde normalně, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus1990 Vloženo 6. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 (editace) dik za radu Editováno: 7. Květen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Mě se tenhle taky zamlouval ale byl dřiv tušim za čtyrku,jenom bych před nastřikánim zahladil ty bočni žábry ty mi tam moc nesedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Pujde v pohodě, ale neni nic moc, pokud chceš slušivej přední nárazník, tak tenhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 Pujde v pohodě, ale neni nic moc, pokud chceš slušivej přední nárazník, tak tenhle A ma ten deamonic nejakej atest nebo homologačku? nebude problém s PČR nebo STK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 No vzhledem k tomu že ta firma dělá x stovek doplňků na auta, a že je nabízen téměř ve všech tuning shopech, tak by homologaci měl mít, ale je to jen pouze doměnka, nic méně dalo by se to zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.