Přejít na obsah

centrál x zámky x konfortka

Kuba's

Doporučené příspěvky

Ahoj. Mám problém se svoji Fabii 1.9 TDi PD. Od koupi v bazaru mi blbnul centrál. mechanik mi řekl že nejspíše to bude dělat zámek řidiče. Koupil jsem proto nový a ejhle, dělalo to stále. No tak jsem vyzkoušel vyměnit konfortku a jsem jaksi v rozpacích. Když jsem vyměnil svoji konfortku typu E za konfortku typu C (tzn. také konfortka ovládaná DO) tak to blbo stejně (centrál nereagoval ani na zamcení klíčkem, ani na DO - na DO dveře cvakli ale nezamkly). Zkusil jsem proto vyměnit konfortku za obyčejnou konfortku typu A a H které nejsou ovládané DO a ejhle. centrál při otočení klíčku zamkl celé auto a odemkl. Setkal se někdo s tímto problémem a měl by radu?? Hodlám koupit novou konfortku typu E včetně nových dálek ale nevím jestli to pomůže a nebo je problém jinde. uvítám každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

blbnul tím stylem že nechtěl zamykat. zámky vždycky klaply ale nezamkli. Muselo se zamykat ze vnitř (tim se zamklo auto krom dveří řidiče). No a pak na dálce zamknout auto a to ty jedny dveře už dozamklo. Ale uplně první chybi mi to hazelo ty, že auto když bylo zamklé tak odemykalo i po stisku opětovného zamknutí. Tyto chyby částečně vyřešila demontáž alarmu z auta. To pak auto zamykalo na dálku po 20-átém stisku zamknutí na dálce, a odemykalo na poprvé. No a pak jsem zjistil že byla chybná konfortka. Sehnal jsem proto novou konfortku typu E a vyměnil za stávajicí špatnou a auto zamyká a odemyká jako hodinky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...