Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kdybych si dal na 1,4ku kola 7,5x18, okrádalo by mě to o čas na sprintech?? Mám teď 14tky... Byl bych s 18 palcovýma kolama pomalejší na startu?? :( Dík :)

Aby ses vůbec rozjel.. ;)

• Autor
Aby ses vůbec rozjel.. ;)

To myslíš vážně?

Kolik máš KW? Já nevím, ale dávat na 1.4 18" kola, to asi nebude mít úspěch. Záleží taky na šířce pneu, ale nevím nevím...

No se zhorsenou dynamikou rozhodne pocitej... Velka kola pusobi na motor jako velka paka...

ja si myslim, ze o cas by te to neokradlo. naopak bys mel jeste spoustu casu na pokec s kamarady :-D

• Autor

Takže 18tky na tenhle motor nedoporučujete, jo??

Ja bych to nevidel tak tragicky. kluci tady bezne jezdej se 17kama, ale pocitej s tim, ze budes muset upravit brzdy, protoze s 18kama a seriovyma brzdama nezastavis.

• Autor
Ja bych to nevidel tak tragicky. kluci tady bezne jezdej se 17kama, ale pocitej s tim, ze budes muset upravit brzdy, protoze s 18kama a seriovyma brzdama nezastavis.

To by asi byly nej brzdy z RSa, co? To je ale pěkně drahý.... :(

jj, chtelo by to vetsi a ucinejsi brzdy. Drahy to je, ale s tou investici pocitej, protoze az poprve vyjedes s 18kama, tak mi das zapravdu. Potkas se s prvnim autem zezadu, protoze to neubrzdis... A znas to, co neubrzdis, neokecas ;)-_-

jj, chtelo by to vetsi a ucinejsi brzdy. Drahy to je, ale s tou investici pocitej, protoze az poprve vyjedes s 18kama, tak mi das zapravdu. Potkas se s prvnim autem zezadu, protoze to neubrzdis... A znas to, co neubrzdis, neokecas ;)-_-

Taky bych tam chtěl 18tky... Viděl jsem je u schlumpfa..nádhernej pohled... :wub:

Za kolik se dají sehnat ty brzdy z RSa??

bez jinych brzd a motoru bude akcelerace, odpruzeni a brzdeni na urovni konskeho povozu :D imho bez urazky :)

A jaký rozměr by jste mi doporučili na mojí 1,4ku, kdybych chtěl na sprintech zlepšit čas, a aby to taky trochu vypadalo... :D

155/80 R13 :D

:smich: svata pravda...

155/80 R13 :D

A co 9x16, nebo 7x16 s podložkama? Jaký se dělá nejmenší profil pneu na 16tky? 45 ?

dej si tam loukote z koskeho povozu a budes nejrychlejsi. . .i mezi vyssi kubaturou.

Jinak na R16 je vyska stanovena tech 45. . . .

Cim uzsi bude guma, tim mensi valivy odpor bude pusobit a tim i mensi odpor pro motor. Otazka jestli to chces jen na sprinty nebo si i zajezdit nekde na zatackach. Ja bych volil radsi ty zatacky, takze sirsi papuce :)

vetsinou vyska-profil je zavisly od schvaleni vyrobcem auta. tj je schvalena pneu pro fabii je 205/45/R16 . vetsinou jsou schvalene ty co maji stejny obvod kola.

napr 215/40 je taky podobny rozmer,ale vyrobce ji neschvalil..proc asi ....

Jj..vím. 16tky je asi kompromis. Ale ty amoghovy 17 to je taky něco... Amogh tam má jaký brzdy?

18tki na 1.4????

ja to cejtim na 1.8T.... :D rozjezd a tak je u me taky o hodne spatnejsy s 18tkama....

na sprinty tam dejte 15tki...

18tki na 1.4????

ja to cejtim na 1.8T.... :D rozjezd a tak je u me taky o hodne spatnejsy s 18tkama....

na sprinty tam dejte 15tki...

A co 16tky? Líbí se mi 9x16...power tech s límcema ;)

A jaký rozměr by jste mi doporučili na mojí 1,4ku, kdybych chtěl na sprintech zlepšit čas, a aby to taky trochu vypadalo... :D

No když bys sehnal magnezíový '18' tak by to nák vypadalo a jelo jak na 14 akorát ta cena 200000 za sadu ;)

No když bys sehnal magnezíový '18' tak by to nák vypadalo a jelo jak na 14 akorát ta cena 200000 za sadu ;)

Co to znamená "magnezíový" ?

Co to znamená "magnezíový" ?

horcikova slitina (horcik=Mg=magnesium)

Jinej motor :t

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.