Přejít na obsah

Hvizda klima, ale chladi

krysarr

Doporučené příspěvky

Jen takovej upresnujici dotazek, manualni klima hvizda jako vztekla, cim vyssi otacky, tim vic. Dela to uz nakou dobu, hvizdala teda vzdycky, ale tise, ted to hvizda hodne, ale pritom chladi naprosto normalne. Odchazi mi neco nebo na to mam hodit bobanka a cekat, nez se to posere treba v Chorvatsku? :) Diks -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me zase skrtala klima pri zapnuti -asi to tam uz bylo suche -na te hrdelce kde je funkcni magneticky spinac. tak jsem tam striknul olej a oky ale ted se mi ze zacatku proklouzne zase klinak takze odmastit - asi se to roztriklo

Odkaz ke komentáři

Chce to doplnit chladící směs - ta obsahuje olej a pak je po problémech. Mě to dělalo taky a po výměně směsi je to v poho! Riskuješ zadření čerpadla, tak si pospěš do servisu, kde to dělají. Cena cca 1200,-Kč. ;)

Uff, tak to je nemile, to by pred cestou do HR asi nebylo na skodu, no podivam se na svuj rozpocet, diky -_-

Odkaz ke komentáři

Chce to doplnit chladící směs - ta obsahuje olej a pak je po problémech. Mě to dělalo taky a po výměně směsi je to v poho! Riskuješ zadření čerpadla, tak si pospěš do servisu, kde to dělají. Cena cca 1200,-Kč. ;)

Uff, tak to je nemile, to by pred cestou do HR asi nebylo na skodu, no podivam se na svuj rozpocet, diky -_-

Můžete mi prosím někdo doporučit nějaký servis, který dělá údržbu na počkaní a v Brně - Králově poli ? Taky mi hvízdá, předchozí majitel na to zřejmě kašlal. :doh

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...