goldapple Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je možné lak čistit čistým lihem (ethanolem). Mám celé auto pokapané smůlou z borovice. Okna jsem vždy čistil tím lihem, nic jiného nezabíralo. Teď je však čase očistit celý vůz. Díky za případné názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Nemělo by to nic udělat, auta si lidi očistí i benzínem. Jde ti o to, aby to ten lak nevyžralo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldapple Vloženo 12. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Ano, nerad bych ten lak poškodil. Napadlo mě to ještě předem vyzkoušet na nějakém testovacím místě, kde by to případně nebylo vidět... Tu smůlu mám po celém autě a případné poškození laku by auto asi dost znehodnotilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Jo je to dobrej nápad, zkus to, třeba prahy..není to tak vidět a lehce to přestříkáš. No umýt celý auto lihem by mě nenapadlo, ale já to mít od smoly asi bych nad tím taky přemýšlel. Ale benzín je něco podobnýho a laku to neškodí. Třeba při tankování ti ukápne na lak okolo víčka a nic tam není ale nejdřív to zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldapple Vloženo 12. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Jo, dík za názor... asi napřed zkusím ten benzín, jestli bude fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.