Publikováno Květen 12, 201114 r Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je možné lak čistit čistým lihem (ethanolem). Mám celé auto pokapané smůlou z borovice. Okna jsem vždy čistil tím lihem, nic jiného nezabíralo. Teď je však čase očistit celý vůz. Díky za případné názory.
Květen 12, 201114 r Nemělo by to nic udělat, auta si lidi očistí i benzínem. Jde ti o to, aby to ten lak nevyžralo?
Květen 12, 201114 r Autor Ano, nerad bych ten lak poškodil. Napadlo mě to ještě předem vyzkoušet na nějakém testovacím místě, kde by to případně nebylo vidět... Tu smůlu mám po celém autě a případné poškození laku by auto asi dost znehodnotilo.
Květen 12, 201114 r Jo je to dobrej nápad, zkus to, třeba prahy..není to tak vidět a lehce to přestříkáš. No umýt celý auto lihem by mě nenapadlo, ale já to mít od smoly asi bych nad tím taky přemýšlel. Ale benzín je něco podobnýho a laku to neškodí. Třeba při tankování ti ukápne na lak okolo víčka a nic tam není ale nejdřív to zkus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.